Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátommal a szexen és adott egy pofont?
Nem szexeltünk kb két hete, egyszerűen nincs erőm és kedvem se, de azelőtt sokat csináltuk és mondtam neki hogy pár nap és visszaáll a régi kerékvágás de addig hagyjon ezzel, az új munkától egy zombi vagyok, csak aludni járok haza. És azt mondta tuti megcsalom, meg önző vagyok én meg nagyon kiakadtam, fáradt és ideges vagyok amúgy is, mondtam neki hogy ő az önző és ha nincs rám tekintettel menjen kurv%zni és ne engem zsaroljon hogy pl ha nincs szex akkor reggel nem visz el (pedig megígérte és ezért mondtam le a másik fuvarom). És annyira összekaptunk hogy adott egy nagyon nagy pofont, látszik is a helye még pedig tegnao délután volt.
Barátnőmnek meséltem és szerinte igaza van, két hét szex nélkül az két hét szex nélkül, örüljek ha nem dugott félre és inkább az én helyrerakásommal foglalkozik.
Most kinek van igaza?
20L
Neki van igaza.
Nem is értem mit gondolsz.
A szexel zsarolni elég aljas dolog. Ha ki is van éhezve, megérthetné, hogy húzós időszakod van.. elöfordul, és elő is fog még párszor...
A pofont én vállalhatatlannak tartom. Soha nem emelnék kezet a barátnőmre. Ebben nincs bocsánat. A helyedben úgy b*sznám ki hogy lába nem éri a földet.
A kedves barátnőd pedig mit gondol? 2 hét szex nélkül, és indokolt a pofon? Mehetne a pasi után.
Az egész szitu elég nehéz, elhiszem... de ha egy ilyen "apróság" miatt kezet mer emelni, nem merem elképzelni, hogy mit csinálna egy komolyabb esetnél.
Én elküldeném mindkettőt...
Megérdemled, mert hagyod és ezek után is kérdés neked hogy kinek van igaza.
Ha beteg leszel vagy terhes akko 9 hónapot hogy fog kibírni?
Legyen már önbecsülésed és bas zd ki a pi cs aba.
Ha még ennyire sem tart tiszteletben, nincs tekintettel rád és ahelyett hogy segítene megüt ha más a véleményed sok jóra ne számíts, egy egoista önző p.cs akinek ennyire számítasz!Mi lesz a következő meg fog erőszakolni vagy tényleg félre fog kefélni?
Nem érdemel meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!