Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a páromnak rossz illata van odalent de elvár mindent?

Figyelt kérdés
Egy nap többször is fürdik, de ott sose húzza hatra a bőrt aztán nem mossa meg mert látni is szoktam és van, hogy már messziről lehet erezni szex előtt. Meg az íze is elég rossz. Ezt hogy mondjam meg neki? Elég gáz ez a téma.
2019. szept. 28. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már kérdezted amúgy. És ott is megkaptad, miért vagy olyan igénytelen, hogy bekapod a túrós cerkát?
2019. szept. 28. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
igy,ő a gáz,és igénytelen,nem mersz a pároddal beszélni? vicc.
2019. szept. 28. 19:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Én még nem írtam ki ilyen kérdést, miattam más írhatta ki.
2019. szept. 28. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Fürödjetek együtt és mosd meg neki, ha mondani nem is mered neki.
2019. szept. 28. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A piros pöttyös az igazi
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne csak dugjál vele hanem beszélj is vele! Pl úgy ahogy ide írtad!

2. Pl együtt is fürödhetnél vele! És akkor előjátéknak megmoshatnád neki, hátrahúzva a fitymáját! Aztán elmondod neki, hogy így szereted, máskor is így csinálja!

7/12 Boszorkány_ ***** válasza:
100%

Párod és nem tudod ezt vele megbeszélni? Ha erről nem tudtok beszélni akkor miről tudtok?

Mond meg neki hogy mossa meg rendesen, vagy mosd meg neki te. Mondjuk nem is ertem hogy van gusztusod még ezután hozzányúlni. Én már az 1. alkalom után szóvá tettem volna. De kinek mi.

Nyisd ki a szád vagy tűrj.

2019. szept. 28. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Meg kellene tanítani rendesen tisztálkodni az igénytelen disznót. 🙂
2019. szept. 28. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Jó, akkor nem te írtad ki a kérdést, de attól még ugyanúgy áll, amit írtam, hogy ez a te igénytelenséged is, hogy nem szólsz neki és szopkodod a túrós büdös farkát. Beszéld meg vele, hogy "Fater elég volt már a túrós batyuból változtass az étrenden" ...
2019. szept. 28. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Higiénia, higiénia, higiénia... egyébként mi az hogy egy fél "elvár mindent"? A szexben adni és kapni szoktak és CSAK AZT amit mindkét fél szeretne. Te meg azt várd el, hogy a hátsójába dugj egy 30 cm-s uborkát - nah, amit valamelyik fél nem szeretne azt nem kell csinálni.

Egyébiránt ahogy fent is leírták, szimplán mond meg neki / fürödjetek együtt előtte.

2019. szept. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!