Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a páromnak rossz illata van odalent de elvár mindent?
1. Ne csak dugjál vele hanem beszélj is vele! Pl úgy ahogy ide írtad!
2. Pl együtt is fürödhetnél vele! És akkor előjátéknak megmoshatnád neki, hátrahúzva a fitymáját! Aztán elmondod neki, hogy így szereted, máskor is így csinálja!
Párod és nem tudod ezt vele megbeszélni? Ha erről nem tudtok beszélni akkor miről tudtok?
Mond meg neki hogy mossa meg rendesen, vagy mosd meg neki te. Mondjuk nem is ertem hogy van gusztusod még ezután hozzányúlni. Én már az 1. alkalom után szóvá tettem volna. De kinek mi.
Nyisd ki a szád vagy tűrj.
Higiénia, higiénia, higiénia... egyébként mi az hogy egy fél "elvár mindent"? A szexben adni és kapni szoktak és CSAK AZT amit mindkét fél szeretne. Te meg azt várd el, hogy a hátsójába dugj egy 30 cm-s uborkát - nah, amit valamelyik fél nem szeretne azt nem kell csinálni.
Egyébiránt ahogy fent is leírták, szimplán mond meg neki / fürödjetek együtt előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!