Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromnak rossz kedve van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak rossz kedve van, szerintetek mivel vidíthatnám fel?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy ha végeztünk a munkával együtt megyünk bevásárolni, de úgy gondoltam, hogy helyette inkább elvinném máshová, hogy egy kicsit jobb kedve legyen. Tudtok mondani valami romantikus programot, ami nem kerül olyan vészesen sokba?

25/L 26/F

2018. dec. 21. 16:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah igen és én vagyok a pasi, ez lemaradt.
2018. dec. 21. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Te tudod,hogy mit szeret...
2018. dec. 21. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Te tudod leginkább, hogy mi vidítaná őt fel.

Legalább azt írtad volna meg, hogy hol laksz, mert hiába ajánlok nektek medvesimogatót Veresegyházon, ha ti az Őrségben laktok.

Szerintem menjetek haza és üljetek le megbeszélni. Bevásárolni holnap is van idő, vagy akár még ma is.

2018. dec. 21. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Kérdés, h mitől rossz a kedve... Nem írtad le túl egyértelműen. Ha a munkában húzták őt fel, akkor közel sem biztos, h vágyna mondjuk egy éttermi romantikus vacsorára vagy olyan programra ami emberek között zajlik.
2018. dec. 21. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg együtt az Igazából szerelem című filmet.
2018. dec. 21. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Tanácstalan vagy romantikus programokat illetően Karácsony közeledtével? Hűha... :D
2018. dec. 21. 16:43
 7/7 Rockarc ***** válasza:
59%

Menjetek be a belvarosba, az mindenhol van. Aztan dobjatok be egy kis forralt bort, kettesben. :)

42F

2018. dec. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!