Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nős pasik, hol találtok csajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős pasik, hol találtok csajt félrekeféléshez?

Figyelt kérdés
Nem nekem aktuális, nem vagyok nős, csak mindig csodálkoztam hogy annyi de annyi nős pasi félrekefél, viszont gondolom nem fog Tinderre vagy valami társkeresőre regisztrálni mert valami közös ismerős megláthatja. Aztán nős pasi valószínűleg nem fog bulihelyekre járni péntek esténként, főleg hogy nem is lenne hova felvinni a csajt. Szóval hogy hozza össze ezt a legtöbb nős pasi?

2019. szept. 24. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kerestem, de mégis találtam, munkahelyen. Tartottam tőle, hogy majd hülye helyzet lesz utána, de tök jól kezelte a csaj is, nem csak egyszeri alkalom volt, azóta is összejárunk néha.
2019. szept. 24. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A félrelépések 2/3-a munkahelyi kapcsolat útján történik. A maradék 1/3-ad meg bárhonnan történő ismeretségből (régi ex, internet stb.). Aki félre akar lépni és van valami halovány fogalma a nők lélektanáról, hogy kell udvarolni stb. az meg fogja találni a módját is.
2019. szept. 24. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!