Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes férfiak, ti hol, milyen módszerrel találtok magatoknak szeretőt, barátnőt?
Ebben a korban már nincs szükség egy hárpiára a közelemben így kerülöm a nőket ahol csak tudom.
F/42
Férfiként! :)
Olyan nőt keresek, akinek lenne igénye randevúzásra, szexre, mert otthon nem kapja meg. Ahogy manapság mondják, barátság extrákkal. Aki nem házasságot, nem élettársi viszonyt szeretne, csupán kellemes pillanatokat a rohanó hétköznapokban.
Átlagos pasi vagyok közel az ötvenhez, átlagos hölgyet keresnék. Nem olyanokat, mint a mai párkereső oldalakon, appokon vannak. Nem szilikonszájú, melleiket tengerparton fotózó libákat. És persze nem 18 - 20 éveseket, hanem felnőtt nőket.
Lehet manapság ilyen paraméterekkel, elképzelésekkel ismerkedni a neten?
Én ezt a régi, offline dolgot használom. Az a neve: ÉLET.
BÁRMIKOR, BÁRHOL, BÁRMELYIK nőt leszólítom, ha olyan a helyzet. 14-64-ig.
Miért ne?
Olyan nőt keresek, akinek lenne igénye randevúzásra (KINEK NINCS?), szexre (KINEK NINCS?), mert otthon nem kapja meg. Ahogy manapság mondják, barátság extrákkal. Aki nem házasságot, nem élettársi viszonyt szeretne, csupán kellemes pillanatokat a rohanó hétköznapokban. (ENNYIRE SNASSZ, SEMMILYEN DUMA, PONT MINT A "KICSI, DE JÁTÉKOS" KÖZHELY A FARKAKRA)
Átlagos pasi vagyok közel az ötvenhez, átlagos hölgyet keresnék. Nem olyanokat, mint a mai párkereső oldalakon, appokon vannak. (A LEGTÖBB NŐ ÁTLAGOS, DE SOKAN CSAK AZ EXTRÉMET VESZIK ÉSZRE) Nem szilikonszájú, melleiket tengerparton fotózó libákat. És persze nem 18 - 20 éveseket, hanem felnőtt nőket. (FELNŐTT NŐK FOGLALTAK)
Lehet manapság ilyen paraméterekkel, elképzelésekkel ismerkedni a neten?
(IGEN, DE TE SZERINTEM NAGYON ROSSZUL CSINÁLOD, MERT SEMMIVEL SEM NYÚJTASZ A LEÍRÁSBAN TÖBBET, MINT AZ ÖSSZES PASI)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!