Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes férfiak, ti hol, milyen módszerrel találtok magatoknak szeretőt, barátnőt?
Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 21:36
11/13 anonim válasza:
Nekem a munkahelyen sikerült összehoznom. Nem így terveztük, de egyre közelebb kerültünk egymáshoz, jókat beszélgettünk, egy hullámhosszon voltunk, és egyszerűen megtörtént. Én nős vagyok, ő egyedülálló, jó ideig nem mertem kezdeményezni, az első csók után tisztáztam, hogy ez csak szex, és nem fogok válni. Azt mondta, neki ez pont elég, ennek már fél éve, annyi időt töltünk együtt amennyit csak tudunk, érzelmekről nem beszélünk, de tény, hogy én elég rendesen belehabarodtam, ez nem csak a dugásról szól már. Attól féltem az elején, hogy ő egyedül van, és majd rám száll, hívogat meg követelőzik, de semmi ilyesmi, diszkrét és intelligens, az ágyban pedig... huhh, pont amilyenre vágytam. Kívánom hogy neked is legyen szerencséd!
12/13 anonim válasza:
Merrefelé szeretnél ismerkedni?
13/13 anonim válasza:
Negyven felett korombeli nők között szinte nulla az esélyem. Aki tetszik az általában már foglalt. Sokszor megesik velem, udvarolok, majd kiderül házas, párja van, szeretőre pedig nincs igénye vagy mersze. A vénlány kinézetű, megkeseredett elhanyagolt nők pedig nekem nem kellenek.
Tehát, maradnak a 20-35 közötti single csajok.
Volt, hogy megszóltak a fiatal barátnő miatt. Mondtam, ha prezentálnak egy korombeli vonzó nőt, aki szabad, akkor állok elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!