Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti férfiak! Csak azoknak a lányoknak a testét nézitek meg többször is, akit vonzónak találtok? Akár le is feküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 12:36
3/14 anonim válasza:
Igen. Akit megnézek azt nem véletlenül.
4/14 anonim válasza:
Eloszor is meg kell neznem,hogy lássam jó alakja van,de amugy igen.Siman lefekudnek egy szep egeszseges nővel.A kulsoseg nagyon fontos hiaba rizsaznak ossze vissza az emberek.Ha valaki nem iegenyes es csunya akkor annak nem adnak eselyt az emberek.Aztán hogy szex alatt mennyire mukodnek jol a dolgok az mar a kolcsonos osszhangon mulik.
5/14 anonim válasza:
Hogy le is feküdnék-e egy számomra vonzó lánnyal? Kizárt!!!
6/14 anonim válasza:
Nyilván, minek bámulnék olyat ami nem tetszik. De ezzel gondolom mindenki így van, nem csak a 30-40-esek
7/14 A kérdező kommentje:
És akkor ha észrevettem hogy egy illető többször megnézte az alakom, egyszer a mellem akkor vonzódik hozzám? :)
2019. aug. 5. 12:51
8/14 anonim válasza:
Igen! Azt jelenti, szívesen meghívnám egy adag spermára!
9/14 anonim válasza:
Igen, és meg a szádba is beleélvezne. Én úgy szoktam.
10/14 anonim válasza:
Én már egy nőre sem nézek rá nehogy megsértsem az egóját!
Sokszor hallottam, olvastam itt is hogy ha egy nő csinosan öltözik akkor sok pasinak csurog a nyála utánna és őt ez nagyon bántja mert magának öltözött ki úgy nem azért hogy más pasik megbámúlják.
Éppen ezért én ott kerülöm a nőket ahol lehet, nehogy megsértsem őket..
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!