Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzó számotokra egy törékeny lány? Mi találtok vonzónak az ilyen lányokban?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 13:31
2/12 anonim válasza:
A 180 centimmel és 75 kilómmal nem vagyok túl nagy darab, mégis szeretem ha egy lány kisebb mint én. A megoldás: egy cuki, törékeny kiscsaj ;) Na ezert szeretem őket :)
3/12 anonim válasza:
Mert általában aranyosak, törékeny lányok jönnek be nekem de nem a 40kg. 20/F
4/12 anonim válasza:
Nekem annyira nem vonzó sem a 160 centi, sem a törékenység, sem az alárendeltség.
Inkább az erősebb, 175 körüli nőket szeretem, akiket nem kell vezetni.
5/12 anonim válasza:
Inkább a 180 centi 110 kilós, tenyeres, talpas csajok jönnak be. Bírja melót ha kell.
6/12 anonim válasza:
Elsősorban mert szépek, esztétikusak.
Másodsorban pedig már azzal tudok dominálni, hogy csak csak ott vagyok mellette.
7/12 anonim válasza:
Mert normális méretűnek látszik a kis farkam, és mert erősebbnek érezhetem magam ( legalábbis fizikailag)
Sok esetben azonban ezek a törékeny lányok tisztában vannak a hatalmukkal és a hozzám hasonló senkiket kisujjal mozgatnak. Szóval veszélyesek.
8/12 anonim válasza:
Mert én gyúrok mindennap és jól össze tudom őket törni.
10/12 A kérdező kommentje:
Csoda hogy egyetlen privát se jött:)
Jöhetnek még kommentek kinek miért...
2019. júl. 28. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!