Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat mellett randi?
“nem azért [akadtam ki], mert találkozott vele,hanem mert komolyabbat szeretne tőle,de még vígan szexelne velem”
Szíven ütött, hogy “megcsal” a szexpartnered, de ezt magad előtt is tagadod, ezért úgy racionalizálad ezt a frusztraciodat, hogy a másik lányért (meg a partnered erkölcseiért) érzett aggodalomként próbálod eladni a csalódottságodat.
Nem csoda, hogy nem reagált rá a partnered, nyilván átlát a szitán és tudja hogy elkezdtel féltékenykedni, ami egy szexkapcsolat megszűnésének az előszobája.
Mi lesz a következő lépés? Megkeresed a lányt és felvilágosítod, hogy mit művel a háta mögött a férfi, akivel randizik? Mindezt persze nem azért, hogy elűzd, hanem az érte érzett őszinte aggodalomtol vezérelve! 😆
Utolsó! Te kezelteted magadat? Segítsek pszichiátert keresni neked,hogy a képzelt dolgaidat rendezze a fejedben?:D Attól,hogy te futottál a szexpartnered után,én nem fogok. Senkinek sem szoktam könyörögni.
Nem fogod már fel,hogy nem akarnék semmit se egy mamahoteles,panellakásos,nem diplomás embertől? Szexre jó volt. De nálunk mások az értékek,más a neveltetés,az életfelfogás,a társadalmi helyzet. És ez egy komoly kapcsolatban igen is számít.:) Vele semmit sem lehetne tervezni.
Igazából ha csak szex viszonyba belemész egy férfival, akkor nem kell empatikusnak lenned olyan nővel akinek szexpartnered udvarol.
Simán lehet, hogy az a nő is olyan szemléletű, hogy lenéz minden olyan nőt, aki csak szex alapú kapcsolatba belemegy férfival, mondván hogy a hozzád hasonló nők kényelmesítik el a férfiakat, emiatt kell neki is értékrendjénél gyorsabban bevetnie magát.
Imádom,mikor úgy alkotnak véleményt az emberek egy ilyen fajta kapcsolatról,hogy nem tudják miért mentem bele.
„Ne ítélj,hogy ne ítéltess!"működik nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!