Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van az, hogy rengetegsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy rengetegszer olvasom/hallom, hogy nem szeretik az emberek a 69es poziturat?

Figyelt kérdés

Ertem, hogy sokan azzal ervelnek:

-nem tudok figyelni annyira

-a ketto nem megy egyszerre

Nekem valahogy az egyik kedvencem szeretem a latvanyt csinalni kozben es erezni ahogy en is kapom

2019. szept. 19. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy a #3-as is leírta, kinek a pap, kinek a papné. A leggyakoribb okokat egyébként leírtad a kérdésedben, vannak akik egyszerűen nem tudnak, vagy nem akarnak két irányba koncentrálni. Ez van. Ha a partnered nem szereti akkor ne csináljátok, ha szereti akkor meg egészségetekre :)
2019. szept. 19. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdésedben le van írva a válasz is. Mit nem lehet ezen érteni?
2019. szept. 19. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is a kedvencünk.
2019. szept. 19. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is pont azok miatt nem szeretem amiket írtál. Vagy magamra figyelek, vagy rá. Ha magamra figyelek akkor neki ráharapok a farkára vagy csak bénázok, ha meg rá, akkor annyira nem tudok figyelni másra hogy olyan mintha nem is csinálna semmit, annyira nem érzem. Szóval inkább külön, úgy legalább van értelme. 19L
2019. szept. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!