Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy rengetegszer olvasom/hallom, hogy nem szeretik az emberek a 69es poziturat?
Figyelt kérdés
Ertem, hogy sokan azzal ervelnek:
-nem tudok figyelni annyira
-a ketto nem megy egyszerre
Nekem valahogy az egyik kedvencem szeretem a latvanyt csinalni kozben es erezni ahogy en is kapom
2019. szept. 19. 17:03
1/14 anonim válasza:
Mert senki se szereti ha a masik szoros segglyuka az orra alatt van.
2/14 A kérdező kommentje:
En szeretem a baratnom segglyukat!:)
Es nem szoros:)
2019. szept. 19. 17:06
3/14 anonim válasza:
De akkor mi van? Én meg nem szeretem a mákos rétest, más meg szereti, mégse sírok rajta. Mindenki egye azt amit szeret és szexeljen úgy ahogy szeret.
4/14 A kérdező kommentje:
Mivel ez egy forum kivancsi vagyok miert hallom ezt sokszor, szerintem teljesen egyertelmu:)
2019. szept. 19. 17:11
5/14 anonim válasza:
Eddig egy liba sem nyafogott , ha kefcsi közben átforogtam vagy átforgattam..
Ez új nekem
6/14 anonim válasza:
#1:Az hagyján, hogy a seggyluk büdös és fertőző. De a pina is az!
7/14 Lazy Lover válasza:
Èn se szeretem hogy a segglik az arcomban van
8/14 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert nem tudok belelazulni és élvezni
22N
9/14 anonim válasza:
En is szeretem. De ehhez kell egy finom illatú punci.
10/14 anonim válasza:
Én szeretem...de elélvezni nem ebben a pózban fogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!