Általában metált és rockot hallgatok. De mostanában a kpop elkezdett tetszeni a húgom miatt mert rengetegszer hallgatja. Többi lent! Azt hallottam hogy egy metálos/rocker nem hallgathat pop-ot mert az gáz :/ nektek erről mi a véleményetek?
Szerintem jó, hogy minél változatosabb a zenei ízlésed, a károgókkal ne törödjél. Metált, rockot, rappet, popot egyaránt hallgatok. Hatalmas fanja vagyok egy mostanában nagyon népszerű előadónak, valamint egy rockbandának. Az előbbinek a koncertjén már voltam, utóbbinak meg még most idén lesz koncertje a Papp László Sportarénában.
Kpop: igaz, nem vagyok nagy fanja az egésznek, de szerintem ott is születtek jó zenék. Nem csak a BTS-ből áll az egész kpop ipar, körül lehet nézni az ottani zenék közül is.
De tényleg azt hallgatsz, amit akarsz.
Én hallgatok 4/4es technót, trash metált, rap-et, death metált, jazzt, metal core-t, gregoriánt, hc punk rock-ot, klasszikusokat, stoner metált, trip-hop-ot, progresszív metált és pszichodelikus trance-et.
Van saját véleményem és nem függők másoktól, ha ízlésről van szó. Rengeteg rocker van, aki nyitott több stílusra is.
Örülj, hogy sok zene van, ami tetszik és keress újakat, amik még jobban szélesítik az ízlésedet. :) ez izgalmas és érdekes.
Hallgassátok. Kpopban jók a zenei váltások. Majdnem olyan jók, mint egy metalcore zenében :)
Aztán mutassad meg tesódnak a Jinjer Pisces c. számát. Aztán írd meg, hogy tetszett neki :)
Ajánlok én is egy albumot: Crossfaith - Xeno
Ez ötvözi a trance, az industrial, a death metál, pop-metál, stílusait és saját magukat Metal Core-nak titulálják. Sőt! Wildfire számuk gyakorlatilag egy mulatós szám - nagyon viccesen keverve elektronikus zenével és metállal.
De akkor ezt egy "true metál" rajongó minek titulálná? :)
Én is amellett vagyok, hogy vegyes zenei ismeretek és élmények szélesítik a kultúrát és nem kevesebb lesz tőle valaki, hanem több.
Nagyon egyszerűen fogalmazva: van a jó zene és van a nem jó zene. :) KPop-ban is van jó és metálban is van rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!