Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Általában metált és rockot...

Általában metált és rockot hallgatok. De mostanában a kpop elkezdett tetszeni a húgom miatt mert rengetegszer hallgatja. Többi lent! Azt hallottam hogy egy metálos/rocker nem hallgathat pop-ot mert az gáz :/ nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 19:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Rocker vagyok, de ugyanúgy meghallgatok pár számot a BTS-től és a GOT7-től is. Hallgatok pop-ot és rap-et is. Szard le magasról más vélemenyét. Ha tetszik, akkor hallgasd nyugodtan.
2019. júl. 30. 16:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az ilyen embereket, akik teljesen egy zenei szubkultúrába bekategorizálják magukat, semmi mást nem hallgatnak, és megszólják a többi embert. Azt hallgatsz, amit akarsz, semmi gond nincs a zenei ízléseddel. Én hallgatok popot, rockot, k-rockot, k-popot (és más koreai zenéket, néha még trotot is :D) musical és operettzenéket, disney betétdalokat, keresztény zenét, retro számokat, nagyjából minden zenei stílusban megtalálom azt, ami tetszik, és nem igazán érdekel, hogy erről ki mit gondol. Persze, nekem is volt olyan időszakom, amikor egyes zenei stílusokhoz ellenségesen viszonyultam, de szerencsére ezt kinőttem.

Ne foglalkozz másokkal, csak hallgasd ami tetszik és kész.

2019. aug. 15. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!