Hogy kell úgy gyalogolni, mint egy rocker?
Figyelt kérdés
Mint pl a skid row monkey business klipjében
Próbálom de nem tudom eltalálni
2019. júl. 12. 16:08
1/7 anonim válasza:
Dühösnek és keménynek kell lenni. Érezni a zenét 😍 Ahh, imádom azt a számot és Sebastian Bach-ot
2/7 anonim válasza:
3/7 Tom Benko válasza:
NE akarj úgy gyalogolni, és egy idő után menni fog.
4/7 anonim válasza:
"Neked nem kell így jarnod, ha nem tudsz így menni."
5/7 anonim válasza:
Most jöttem rá, hogy teljesen természetesen körülbelül én is így lépek, csak közben nem lehet kisszéket betolni a lábaim közé. :'D Szerintem abban a klipben a terpeszelés eltúlzott.
Szerintem függ a személyiségtől is. Ha nem egy ilyen "mindenkinek a véleményére teszek, erős vagyok és független, hódoljatok nekem" mentalitású vagy, hanem félénkebb, akkor nem fogsz ráállni.
6/7 anonim válasza:
Adom #3-at és #5-öt, ne akarj úgy járni, és menni fog xD sz@rj bele a világba és jól van :D
7/7 anonim válasza:
Hallgass Amon Amarth-ot és képzeld el ahogy portyázni mész. Ennél jobb tippem nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!