Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem?
Van baratnom, nyilvan kevesebbet szexelunk mint az kapcsolatunk kezdesekor. De jo a szex.
Viszont mostanaban kivanok uj dolgokat/lanyokat is megkivanok de nem csinalok semmmit.
Es akkor erre jon a maszturbalas is amit kifejezetten szeretek es kivanok akarmi is tortenik.
Szerintetek?
A kapcsolatok 90%-a azért megy tönkre, mert nincs meg a felek között a megfelelő mennyiségű ÉS minőségű szex (nem én találtam ki, hanem tény). Nem lehet, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok? Az új dolgokat miért nem viszed bele a meglévő kapcsolatodba?
Ha sokáig tartósan, fennmaradnak ezek a vágyaid és a meglévő kapcsolatodba nem tudod belevinni, akkor annak előbb-utóbb félrelépés utána meg szakítás a vége. Korrektebb ha inkább beszélgetsz a pároddal a vágyakról, vagy még azelőtt lezárod hogy becsapnád.
Szexelj vele továbbra is és maszturbálj... Mi mást? :D
Mik az új dolgok?
Azt tedd amit eddig is. Szexwlj a csajoddal, és masztizz.
Vagy megakarod csalni?
Tegyél meg mindent, amihez kedved van, de DISZKRÉTEN!
Kicsit fel kell nőni ahhoz, hogy megértse az ember, hogy mennyire fontos szerepe van minden társadalomban a képmutatásnak.
Szia, engem az érdekelne, h mik azok az új dolgok? :)
N24
"
Viszont mostanaban kivanok uj dolgokat/lanyokat is megkivanok de nem csinalok semmmit."
E mondat dacára is úgy érzem, hogy kérdező a csaj a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!