Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem ahhoz, hogy a szeretője lehessek valakinek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 09:27
2/12 anonim válasza:
Találni valakit aki szeretőt akar.
3/12 anonim válasza:
Diszkréten kell udvarolni.
Persze ezt csak akkor írom, ha férfi vagy :D
Nőként nem tudom hogyan megy, de sok foglalt nő kapható, csak okosba kell.
Rám most az egyik legjobb cimbim felesége van rámakadva, főleg, ha bever egy két pohár bort.
De nem vagyok fa szfej.
4/12 anonim válasza:
Na ezt valaki nekem is megsúghatná.Eddig akit meg szúrtam,mind többet akart.Én nem akarok többet,csak egyszer kétszer kufircolni,és had élvezze más is még.Az élet túl rövid
5/12 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy melyik oldalról közelíted a dolgot (fiú v. lány).
Én szeretője voltam egy nálam sokkal idősebb srácnak, és fantasztikus volt.
Privátban írok róla, ha érdekel.
6/12 anonim válasza:
Jól kell kinézned és jó dumádnak kell lennie.
7/12 anonim válasza:
Szeress bele egy házas emberbe, aztán tegyél róla, hogy ő is szeressen, aztán hajrá.
8/12 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy? Milyen korú?
9/12 anonim válasza:
Én is lennék egy jó nő szeretője és keresem az alkalmat!
10/12 anonim válasza:
Én így át keresek de nem jön osszd %( 37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!