Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti, hogy álltok ahhoz, hogy egy nős, jóképű férfinak a szeretője legyetek?
Sehogy
Megcsalásban nem vagyok partner és nem leszekcennek a gerinctelen “játéknak” a résztvevője! Nem leszek 3.személy! Az ilyentől undorodom!!!
Lehet akár milyen gazdag,jó képű , igérhet fűt meg fát, le hozhatja s csillagokat is! Akkor sem!
Egy nőnek legyen tartása
És ne alázza meg magát hogy csak egy lyuk legyen az “elhanyagolt” férjnek!!!
24N
Én nem beszéltem a barátaimnak erről, csak utólag egy barátnőmnek.
Nem dicsőségből folytat egy nő ilyen viszonyt, én szerelembe estem, és ezért mentem bele. De azt tudom javasolni mindenkinek, hogy a komoly csalódások és fájdalmak elkerülése érdekében, időben hagyjon fel mindenki egy ilyen kapcsolattal, mert a többségük nem hajlandó feláldozni a halott házasságát a gyermeke miatt. Mára már kiegyensúlyozott kapcsolatom van, de azokat a gyötrelmes éveket elfeledni nem könnyű. Két ilyen viszonyom volt, a második nagyon fájdalmas volt.
Hidd el h az ilyennel bem dicsekedik az ember
Erre nem büszke
És nem beszéli ki h szeretője valakinek hisz ez elég ciki h ő csak efy 3. Fél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!