Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet számítani, amennyiben egy 33 éves családos nő szeretője vagyok, és kiderül?
Figyelt kérdés
Szüleim eléggé elítélnék ezt a dolgot, abban biztos vagyok, csak kiváncsi vagyok mikre számíthatok ha kiderül, 1 kisgyereke van férjével.18F2018. aug. 13. 14:04
1/12 anonim válasza:
A férj rossz esetben minimum meg akar majd verni. A nő dühös lesz, és bepánikol, hogy szétmegy a házassága, ezért téged kidob, és megpróbálja helyrehozni a viszonyt a férjével. A gyerek érzékeli a szülők feszültségét, és emiatt elveszik a biztonságérzete, sírós, nyűgös lesz, ami további feszültségeket eredményez. A családi harmóniának, szeretetnek örökre vége, és a gyerek valószínűleg szintén örökre sérül. Az anya emiatt frusztrált lesz, és mindenért téged, és önmagát okolja, így téged meggyűlöl egy életre.
Szóval senkinek sem jó, ha kiderül.
2/12 anonim válasza:
A szüleid leveszik a fejed,a nő férje balhét csap,de ez inkább a nő felé irányul. Téged vélhetőleg lehúznak a korban Hozzád illő csajok,Te pedig rájössz,h ennyit nem ért az egész. De lehet,hogy nem így lesz,hiszen olyan is lehet,h a férj is tud rólatok,a fiatal csajokat nem érdekli,a szülők pedig túllépnek ezen pár keresetlen szó után. De kell Neked egy ilyen helyzet,bármivel jár?
3/12 anonim válasza:
Jogilag semmi. Onnantól még nem mindegy?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném kiderül, de kell mert jó vele a szex.
2018. aug. 13. 14:20
5/12 anonim válasza:
Nézd, ha nektek erkölcsileg belefér, akkor legyetek óvatosak és kész. Innentől fölösleges volt a kérdés is.
6/12 anonim válasza:
Esetleg kinyír a férje. Ennél rosszabb nem történhet.
7/12 anonim válasza:
Nyilván megtörtént.
Álmodozz csak, kisgyerek
8/12 anonim válasza:
Az se normális nő aki 33 évesen egy ilyen kis hülyegyerekkel leáll mikor férfiak közül is válogathat akik tudják mi kell neki....
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiváncsi magányos, féltékeny férfiak véleményére :D Akik képtelenek nőt találni maguknak.
2018. aug. 13. 17:03
10/12 anonim válasza:
Mi meg a kamu dolgaidra nem vagyunk kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!