Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője voltam egy férfinak ami 7 hónapig tartott lassan 1 hónapja Vége v Van még remény?
Spontán ismeretség indult az egész ő szolitott le engem az állomáson így indult köztünk minden ami nagyon szép volt na mar most neki is van gyereke és nekem is én elváltam ő nem vagy is én azt hittem hogy már zajlik a vallás külön éltek aztán 2 hónap ismertség után haza költözött mondván a kultúrája végett ő török és holland -féleség én le akartam zárni vele mikor meg tudtam vissza ment hozzá ő nem hagyta és ez így ment 7 hónapig életemben először szerelmes lettem de úgy tényleg szerelmes . Lassan egy hónapja Vége lett mert otthon lebukott én sosem kértem tőle hagyja őket el soha .. azt mondta szeret engem és hogy ez lett a baj sok lett az érzelem azt is mondta ő csak szexet akart de szerelmes lett belém de nem tudja őket elhagyni ott a gyerek a közös vagyon és egy új élet sokba lenne neki túl sokat veszítene stb most ugyan úgy írunk egymással és nem érzem lezártnak
Most fogunk költözni saját lakásba azt mondta azt minden kép szóljak neki De nem tudom miért kell ..
Szerintetek van még remény? Érdemes várni? Vagy hagyjam ? Nagyon szeretem őt.. és Lehet én rontottam azzal el hogy ki muttatam neki hogy szeretem őt mert sokat aludt nálam és segített minden téren ha szükség volt ..
Nincs
Ez a gáz ha belezugsz abba aki a farkára húz
Csak ürítésre használt fogd fel!!
Török! Felejts el!
Hazug disznó mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!