Rátérdeltem az e-book olvasómra, van remény?
Figyelt kérdés
Roppant egyet, fekete pacák jelentek meg rajta és nem működik. Meg lehet javíttatni? Garanciás, de ezt nem hiszem hogy visszaveszik.2017. szept. 5. 19:45
1/9 anonim válasza:
Szerintem kuka. De lehet, hogy tesznek bele egy új kijelzőt annyiért, amennyiért majdnem vehetsz egy új készüléket.
2/9 anonim válasza:
Véletlenül történt, vagy a tartósságát akartad próbára tenni? Nem kötekszem, de ez kb fontos kérdés.
3/9 anonim válasza:
Jaj de sajnállak. Én is így jártam a karácsonyra kapott ebookkal. Rákönyököltem az alig egy hónapos ajándékra. Nekem azt mondták hogy a kijelzőt kell cserélni de megszűnik a garancia, és nem érdemes megcsináltatni mert annyiba kerül mintha másikat vennék. De mérges voltam magamra. Ja és erre nem vonatkozik a garancia, hiába volt plusz 5 év nekem. Ez nem meghibásodás ezt te rongáltad meg.
4/9 Varga Péte4 válasza:
Velem is megtörtént. A garanciális szervíz röpke 3 hét alatt visszaküldte azzal, hogy garanciában nem javítják. Az fel sem merült, hogy garancián kívül milyen feltételekkel javítanák meg. Maradt a YouTube, aolegy videón meglestem,hogyan kell kijelzőt cserélni. Az Aliexpress- nél megrendeltem, két hónap múlva megjött, tízegynehányezer forinba került. Persze ez az út csak akkor járható, ha tutira csak a kijelző hibásodott meg + van némi műszaki érzéked meg kézügyességed, meg szeretsz kockáztatni.
5/9 anonim válasza:
Én is megcsináltam a 7 "-os tabletem. Az ebay-ről rendeltem kijelzőt, 2,5 ezer ft volt. Jó lett, aztán 3 hónap múlva megint ráléptem..
6/9 anonim válasza:
Ennyi vandált egy helyen :D
Sajnos tényleg egyszerűbb lesz venni egy másikat, de remé-
lem megtanultad, hogy figyelj oda az értékeidre :)
7/9 anonim válasza:
Milyen gépről van szó? Egy 10-15e HUF-os gépen nem cserélnék kijelzőt ugyan ennyiért, de van amin azért megérné.
8/9 anonim válasza:
Ha esetleg a térdelés közben még imádkoztál is, akkor van remény;)
A javítás árából veszel egy használt garisat talán vagy újat is...
9/9 Volán Bátor válasza:
Hát, szerintem ha más nem, a térded helyre fog majd jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!