Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valami jó alkalmazás IPhone-ra...

Valami jó alkalmazás IPhone-ra, amit, ha beállítasz kikapcsolja a telefonon lévő zseblámpát egy idő után?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy mióta az eszemet tudom este, amikor aludni kell vagy bekapcsolom a TV-T és egy idő után (miután persze elaludtam) kikapcsolja magát, vagy úgy alszok, hogy a fejemre húzom a takarót, épp annyira, hogy levegőt kapjak...ez eléggé kényelmetlen+a TV káros, amikor alszunk. Ezért kéne egy olyan alkalmazás, ami kikapcsolja néhány óra múlva(amit én állítok be rajta) a zseblámpát, hogy ne égjen egész éjjel, de én is "biztonságban" érezzem magamat. (Amúgy most 14 éves vagyok. Remelem ezt a "fóbiát" ki lehet nőni...pontosan azt, hogy rettenetesen felek a sötétbe...) Előre is nagyon köszönöm a kedves válaszadóknak a válaszokat!

2016. aug. 31. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:

éjjeli fény a konnektorba

amúgy meg beszélgess az iskolapszichológussal!

2016. aug. 31. 23:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy LEd égő, egy-két wattos, az mehetne állandóan.
2016. szept. 1. 08:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Van egy LED lámpám. Koszi a válaszokat! Amúgy Első válaszoló, hogy kezdjem el ezt a témát neki? Mondjam hogy félek a sötétbe? Vagy hogy...?
2016. szept. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!