Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy olyan lehetőséget egy nálam 23 évvel idősebb férfi le feküdne velem 200 000 ft ért. Én még csak most múltam 18. Tudom hogy azonnal el kéne utasítanom, de elgondolkodtam a lehetőségen. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Lehet hogy megbánnám de végül egy estéről lenne szó és senki nem tudná meg, a pénz meg jól jönne.
Viszont tudom hogy ezt nem szabad megtennem, fent ál a lehetőség hogy nem fizet csak ott hagy, és még egy csomó kockázat fennáll. Nem tudom hogy kéne dönteni, ha azt nézzük ez nem helyes és hagyni kéne az egészet, de a másik meg hogy tényleg csak egy este és nem kevés pénzért, mit gondoltok?
2019. szept. 1. 12:52
1/34 anonim válasza:
Nagy hülye, ha ennyit kiad. Max 50, ha luxus a csaj. Ezt gondolom.
F, 37
3/34 anonim válasza:
A nagyobb baj az, ahogy nézed. Nevezetten, hogy nem az a baj, amit tenned kéne, hanem hogy "mi van ha nem fizet". Ennyire értéktelennek érzed magad, hogy hagynád, hogy a "nem kevés pénzért" (nem sok, csak így mondom) egy olyan fickó szétrántson, aki tulajdonképp az apád lehetne, szagolhatod az izzadságát, nyalhatod a túrós pisztolyt, közben gondolkodhatsz azok, mit is csinálsz most tulajdonképpen. Mert ja, más nem biztos hogy tudná, de te tudnád. Tudnád, hogy akármit hiszel magadróül, akármit gondolsz, akármit csinálsz utána, képes volt erre a pénzért, és ugyanolyan vagy, mint bármelyik k.va. Ha úgy érzed, hogy ez neked kell, uccu neki.
4/34 A kérdező kommentje:
ő nem egy ismerősöm, olyan elmegy egynek, különösebben nem az esetem. Bevallom mindig érdekel milyen egy idősebb férfi társaságában, de nem vagyok hülye tudom hogy nem lenne szabad mert tényleg megerőszakolhat, nem rabolna el, mert ő külföldről jönne le csak ezért az országból meg nem vihet ki, tennék óvintézkedéseket ha esetleg nem jelentkeznék vagy bármi 1 embernek el akarom mondani, de nem tudom hogy döntsek
2019. szept. 1. 12:59
5/34 anonim válasza:
Kérd el a felét előre,a többit meg a szex után.Bár azt nem értem,hogy képes fizetni ennyit szűz vagy még?
6/34 anonim válasza:
Már döntöttél hogy megteszed, csak leírni nem akarod!
7/34 A kérdező kommentje:
utolsó igen tudom hogy igazad van és lehetségesnek tartom hogy megbánom, sőt nagy rá az esély
2019. szept. 1. 13:01
8/34 anonim válasza:
Hát jobb ha nem lesz bele .
De úgy is bele fogsz mert kell a pénz szóval előre kérd
9/34 A kérdező kommentje:
nem döntöttem, mert tudom hogy nagyon sokk kockázattal járna. És persze a következmények is. De most mitt hazudjak igen érdekel a dolog, és igen jól jönne pénz, és nem tudná meg senki, szóval a körülmények sem olyan rosszak, de ahogy az előbb is írták én tudnám hogy ezt megtettem, és ez egy darabig kísérne hogy képes voltam rá
2019. szept. 1. 13:04
10/34 anonim válasza:
Lentebb volt egy csávónak a kérdésé h a ribik azután pattannak h kiderül h külföldön él . Pedig még fizetne is.
Szóval kamu a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!