Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy olyan lehetőséget egy nálam 23 évvel idősebb
férfi le feküdne velem 200 000 ft ért. Én még csak most
múltam 18. Tudom hogy azonnal el kéne utasítanom, de
elgondolkodtam a lehetőségen. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Lehet hogy megbánnám de végül egy estéről lenne szó és senki nem tudná meg, a pénz meg jól jönne.
Viszont tudom hogy ezt nem szabad megtennem, fent ál a lehetőség hogy nem fizet csak ott hagy, és még egy csomó kockázat fennáll. Nem tudom hogy kéne dönteni, ha azt nézzük ez nem helyes és hagyni kéne az egészet, de a másik meg hogy tényleg csak egy este és nem kevés pénzért, mit gondoltok?
200.000-rel nem mész semmire. Ha folytatod, akkor viszont egy darabig egész jól fogsz keresni. Egyre kevesebbet kérhetsz majd egy alkalomért, de azért nem lesz olyan rossz.
2019. szept. 1. 16:20
22/34 anonim válasza:
Orbitális kamu.
2019. szept. 1. 17:31
23/34 A kérdező kommentje:
srácok lányok, ez nem kamu kérdés én most ebben a helyzetben vagyok, köszönöm hogy le írtátok a véleményeteket és megerősítetek abban hogy sokkal óvatosabbnak kell lennem. Igen én is félek hogy kihasználnak, és hát bármi megtörténhet. De egyébként hogy miért akar ennyire megkapni? 1 mert jóval fiatalabb vagyok nála, és elvileg ő rég volt nővel, 2 eddig csak 1x, tehát egyetlen alkalommal voltam fiúval, és úgy fogalmazott hogy feszes a testem és szűk a....., tehát ez az oka emelet nem vagyok elhízva sőt sportos testalkatom van, a lényeg hogy minden szinte a külsőn alapszik. Még egyszer köszönöm a válaszotokat.
2019. szept. 1. 18:16
24/34 anonim válasza:
Én nem adnék érted semennyit, nem akarlak megbántani, de ki hiszi el hogy egy pasival voltál? Bármit lehet mondani.. Nálam is pontosan kb 23 évvel vagy fiatalabb és voltam már ilyen lánnyal pénzért és sokkal olcsóbban, az mindegy hogy mennyiért. Viszont ami nagyon óvatosságra int a nagyon fiatal lányokban hogy biztosítékot kérnek meg előre a pénzt és én jártam úgy hogy ez a lány nem jött el, ezért én már szigorúan húsz feletti fiatal lányt keresek ha ilyen lányt keresek. Óvintézkedést teszel, szerintem nálad nagyobb kaliberűek sem tudnak magukra vigyázni.. Nem bántani akarlak csak hogy picit józanabbul lásd a dolgokat. Ha én ennyit kiadnék akkor két fiatal csajért és minden gumi nélkül..
2019. szept. 1. 18:26
25/34 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés, akkor ezen gondolkodnod sem szabadna, nehogy belemenj ilyenbe, az előtted álló hosszú éveidben megkeserítené az életed. Akár ha később valami komolyabb pályát választhatnál, ezzel még zsarolni is tudnak. De hétköznapi emberként is egy örök szégyen lenne. Azért gondolom így, mert ha olyan típus lennél, akinek ez nem gond, akkor nem is kérdeznél róla.
A 200.000 Ft meg semmire nem elég. Veszel rajt egy telefont, aztán... mi lesz? Semmi!!! Az életedet meg örökre megpecsételi.
Inkább dolgozz valamit, akkor büszkén nézhetsz tükörbe, meg bárki szemébe! Aki meg ilyen ajánlatot tesz, azt ne vedd már komolyan! Ez egy jellemtelen barom. Pénzért akar nőt szerezni👎
2019. szept. 1. 19:08
26/34 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, egyet értek veled.
2019. szept. 1. 22:59
27/34 anonim válasza:
Hogy nem kamu? Megsúgom neked, aranyapám, hogy szembeszélben is kilométerekről kiszúrom, hogy nő-, vagy hímnemű a kérdés kiírója. Ha picit jártas lenné ezen az oldalon, biztosan olvastad volna már, amit nem egy hozzászólásomban említek a férfi és nő lelkivilág- és gondolkodásbeli különbségéről.
2019. szept. 2. 09:05
28/34 A kérdező kommentje:
utolsó..... hát te hülye vagy xD
2019. szept. 2. 16:24
29/34 anonim válasza:
Legalább annyira, mint amennyire te nő.
2019. szept. 2. 19:05
30/34 anonim válasza:
Miquel felhasznalo engem is sokat idegesit.Egy pancser ven balfa/sz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!