Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kaptam egy olyan lehetőséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam egy olyan lehetőséget egy nálam 23 évvel idősebb férfi le feküdne velem 200 000 ft ért. Én még csak most múltam 18. Tudom hogy azonnal el kéne utasítanom, de elgondolkodtam a lehetőségen. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Lehet hogy megbánnám de végül egy estéről lenne szó és senki nem tudná meg, a pénz meg jól jönne.

Viszont tudom hogy ezt nem szabad megtennem, fent ál a lehetőség hogy nem fizet csak ott hagy, és még egy csomó kockázat fennáll. Nem tudom hogy kéne dönteni, ha azt nézzük ez nem helyes és hagyni kéne az egészet, de a másik meg hogy tényleg csak egy este és nem kevés pénzért, mit gondoltok?

2019. szept. 1. 12:52
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
adom
2019. szept. 2. 20:27
 32/34 anonim ***** válasza:

1 forintot nem érsz meg!

Ha nekem fizetnének, akkor sem nyúlnék hozzád még gumikesztyűben, bottal sem!

2019. szept. 24. 18:46
 33/34 anonim ***** válasza:
Na mizújs azóta, hirdetsz már a rosszlanyokon?
2020. nov. 24. 18:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Lefeküdtél vele végül?

N

2022. júl. 20. 03:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!