Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kaptam egy olyan lehetőséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam egy olyan lehetőséget egy nálam 23 évvel idősebb férfi le feküdne velem 200 000 ft ért. Én még csak most múltam 18. Tudom hogy azonnal el kéne utasítanom, de elgondolkodtam a lehetőségen. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Lehet hogy megbánnám de végül egy estéről lenne szó és senki nem tudná meg, a pénz meg jól jönne.

Viszont tudom hogy ezt nem szabad megtennem, fent ál a lehetőség hogy nem fizet csak ott hagy, és még egy csomó kockázat fennáll. Nem tudom hogy kéne dönteni, ha azt nézzük ez nem helyes és hagyni kéne az egészet, de a másik meg hogy tényleg csak egy este és nem kevés pénzért, mit gondoltok?

2019. szept. 1. 12:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ennyi tökölés mellett én mást keresnék. Jön-jön, nem jön, úgy járt. Nehogy már a lelkét is ápoljam! Még mit nem?
2019. szept. 1. 13:07
 12/34 A kérdező kommentje:
A jövőhét folyamán adok választ. És igyekszem minden eshetőséget átgondolni
2019. szept. 1. 13:08
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
A faszi egy idióta, naponta 20 pitsának teszi meg azt az ajánlatot, ő lepődött meg a legjobban, hogy te belementél. 200k, persze. Az utolsó pillanatban lemondja majd a találkozót, vagy csak szimplán nem megy el.
2019. szept. 1. 13:08
 14/34 anonim ***** válasza:
31%
De ha ennyire kell a pénz, írj rám. 200-at egy ringyóra sem költök, de meg tudunk egyezni. És garantáltan jobban nézek ki, mint a 40+os félrekuró apuci.
2019. szept. 1. 13:09
 15/34 anonim ***** válasza:

Milyen típusú a pasi?

Szerinted olyan aki nem fizet, vagy bántana?

Megértem ha kell a pénz, sokak ra vannak szorulva.

Ha igent is mondasz, először adja at a pénzt, be az esemény előtt 1 nappal, és te védekezz gumival ha lehet.

Vigyázz az ilyenekkel , légy óvatos.

Amúgy miért akar téged, fiatal vagy azért?

Vagy ő az első neked?

Írhatsz privin ha gondolod.

2019. szept. 1. 13:17
 16/34 anonim ***** válasza:
Ha bejött az első alkalom, írj rám, énis hajlandó vagyok fizetni :D
2019. szept. 1. 13:17
 17/34 anonim ***** válasza:

En azt latom azok alapjan amiket itt leirtal hogy nagyon bizonytalan vagy es nagyon fiatal. En azt mondanam neked hogy ezt most utasitsd vissza. Tul sok benned a felelem hogy mi lesz ha... nem ismered magad annyira hogy tudd meg fogod e banni vagy sem, es ha kiderul hogy mocskos nagy lelkiismeretfurdalasod lesz azon nagyon nehez tovabblepni mert egy ilyen elmeny egy eleten at elkiser.

A fizetes is dilemma, en nem biznek idegenben annyira hogy ne kerjek elore valamennyi osszeget. Vagy akar talalkoztok egy kozeli barban kavezoban esetleg es a szemed elott utalja el a penz felet a szamladra. Es utana menj vele. Vagy hasonlo. Mindenkepp kene valaki aki tudja hogy hol vagy es hogy kivel. Tudni kene a csavorol par infot, en felnek ha esetleg olyan tortenik a rendorsegnek a nevet se tudom elmondani?..

masreszt szerintem max olyannal csinald aki valamennyire bejon/ nem taszit/legalabb atlagos pasi mert ha megis nem fizetne vagy valami akkor se gondold azt hogy uristen miket tettem meg a semmiert, hanem tudj ugy gondolni az egeszre hogy ha kifizeti akkor jo, ha nem akkor max szexeltel egyet egy atlagos vagy neked is tetszo faszival.

Nekem is ajanlott mar 40es pasi 2-300ezer ft ot egy ejszakara, es van ismerosom aki puncson szedett mar ossze hasonlo faszikat es elvileg eddig mindig megadtak neki a penzt. De szemely szerint en is azert nem mentembele mert tudtam hogy banni fogom kesobb es kva szar lesz mert egy eletre elkiser hogy en konkretan elmentem prostinak. Es amiket fent leirtam amiatt is rizikos. Es eleg fiatal vagy, nem biztos hogy jol atlatod a dolgokat, en is hajlamos voltam hulyesegeket csinalni tizeneves koromban, de most 24 evesen tok mashogy latok sokmindent. Es te is ha par ev mulva lenne hasonlo szituacio lehet maskepp fogsz donteni, de ha nem akkor legalabb erettebb fejjel mesz bele tudvan hogy mit vallalsz/ hogy fogod magad erezni utana stb

2019. szept. 1. 13:35
 18/34 anonim ***** válasza:

Táncos erotikus munka akkor már.

Óvszer, normális emberek nagyobb eséllyel.

Nem látod a pofájukat utána. Sokkal több pénz.

2019. szept. 1. 13:37
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém egy öntödében full fizikai munkával jóval több a nettóm, és nem a nyugati térfélen. Jójó, ez is szopás, de legalább nem egyszeri pénz, morálisan meg nyilván rendben van. Mit adnál fel egyhavi trógerbérért?
2019. szept. 1. 13:38
 20/34 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy szimpla kitalált provokatív kérdés, az ilyen vadbarom kérdéseket nem törlik, de amikor valaki értelmeset kérdez, valami hülyének fáj az igazság, és azt a kérdést azonnal törlik mert 'provokatív'.
2019. szept. 1. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!