Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mennyire tetszenek nektek a ma már idősebb, fénykorukban szexszimbólumnak számító híres férfiak?
Figyelt kérdés
Például mennyire jön be nektek a most 56 éves Brad Pitt, az 57 éves Tom Cruise, 44 éves David Beckham, az 58 éves Geore clooney stb.? Nyilvánvalóan a fiatalabb, 10-en 20-on éves lányok és nők véleménye érdekel, mert az idősebb nők gondolom még mindig odavannak ezekért az arcokért, már ha alapvetően bejött nekik fiatalon is.2019. aug. 23. 16:18
1/6 anonim válasza:
Nekem közülük úgy kifejezetten senki nem jött be, se fiatalkent sem idősebbek. Jól néznek ki de nem vagyok értük oda. Az egyetlen aki ilyen az Johnny Depp, ő örökké az álom pasim 18
3/6 anonim válasza:
Beckhamet még a mai napig dögösnek tartom. Brad Pitt csak a Trójában nézett ki jól nekem. George Clooney nem az esetem, de nem rugdosnám ki az ágyamból. Tom Cruise sosem jött be. Az én nagy kedvencem a fiatal Leonardo DiCaprio. Ma már elég rosszul néz ki, de a fiatal énjéért meghaltam volna.
19/L
4/6 anonim válasza:
Beckham, Clooney most is jól néz ki.
19l
5/6 anonim válasza:
Antonio Banderas még most is megérne egy ajtó csapkodást. Jean Claude Van Damme mostmár elég öreg, de még középkorúként is piszok szexi volt, fiatalon meg egyszerűen tökéletes.
6/6 anonim válasza:
Fiatalon tetszettek,most már nem.37n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!