Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtud132 kérdése:

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Mit csináljak,hogy ne izguljak?Van egy lány,és belekeveredtünk ebbe a szex témába és tuti,ha találkozunk akkor lesz*p vagy valami.Vagy ha átjön szex is lehet.Tudom ciki,de nagyon izgulok,mit tegyek?(Szűz vagyok)

2019. aug. 29. 02:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem,mit tegyek,hogy ne izguljak?Kérlek ne írjátok,hogy az igazival kell elveszteni vagy stb..Köszi előre is a válaszokat.:)
2019. aug. 29. 02:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg ő nem szűz,tapasztaltabb mint én :/
2019. aug. 29. 02:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam. Igyál meg egy semlegesebb ízű felest, gin, körte vagy vodka, egyél rá egy fél karéj zsíroskenyeret, aztán mossál szépen fogat és mehetsz is.
2019. aug. 29. 02:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja rólad hogy szűz vagy, akkor nem fogja zavarni.
2019. aug. 29. 06:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igyál előtte egy kicsit. Az oldja a feszkót.
2019. aug. 29. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem adtad ki magad másnak a neten mint amilyen élőben vagy, akkor nincs min izgulnod mert hozzád akar átmenni, téged megismerni ahogy vagy. Add magad továbbra is amilyen vagy, sok sikert és használjatok óvszert :)
2019. aug. 29. 06:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)!
2019. aug. 29. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj sincs azzal, ha izgulsz. Annál nagyobb lesz az öröm, amikor túl vagy rajta.
2019. aug. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!