Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ebben a kategóriában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ebben a kategóriában ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés

Nem kell most egyesével mindenkitől a “kikérem magamnak, én nem ilyen vagyok”, mert akinek nem inge...

De rengeteg az olyan férfi akinől fröcsög a megvetés a nők felé (okkal, ok nélkül).

Ők egészséges heteroknak mondják magukat? Mert aki csak dugni akarja a nőket, mert csak arra jók, az nem egészen egészséges gondolkodású.

2019. szept. 6. 14:25
1 2 3
 11/21 Liz* ***** válasza:
100%

Igen sajnos vannak ilyen emberek, nem igazán értem hogy gondolják. Ahogy a 8-as válaszán is felhúztam a szemöldököm. A szaporodás ösztön igen (és ha jól tudom a táplálék felvétele utáni legerősebb ösztönünk) mégsem tekintek úgy egy nekem tetsző férfire, hogy "hú de szívesen szülnék neki gyereket" ...

De szerintem a kérdező nem is ilyesmire gondolt, hanem azokra akik alaptalanul, név nélkül, arc nélkül k.rváznak mindenkit, meg kijelentik, hogy a nők csak arra jók. Akinek nem inge, ne vegye fel, de ez engem is sokszor felháborít és belegondolok, hogy ugyan az édesanyjukra is így gondolnak-e, hiszen ő is nő...

2019. szept. 6. 15:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert ide nagyon beteg, undorító pasik járnak, akik imádják a nőket minden qrvának elmondani a nőket, ha bevállalósabb.a másik eset pedig az, hogy prűd szűzqrváznak, amikor egy nő nem hajlandó lenyelni a gcit.
2019. szept. 6. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Ha undorodunk a másik testnedveitől, minek vagyunk vele együtt?

Nekem nem okozna gondot egy lány fenekét kinyalni, vagy miután lenyelte, csókolózni vele.

2019. szept. 6. 15:12
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen, páran félreértették a dolgot, köszönöm azoknak, akik elmagyarázták nekik.

Nem akarok belemenni egy vitába, és biztos nem mérvadó a válaszom, de ezt a lenyelés dolgot én se értem.

Persze, pisilés után is megnyaljuk a párunk nemi szervét, vagy tisztálkodás után a fenekét is kinyaljuk, de miért kéne egy jó adag ondót lenyelni? Nem korrekt ezt elvárni senkitől. Beleélveztek a nő szájába egy mélytorkos után, de még nyelje is le? Nem mindenkinek a gyomra fogad be akármit, ezt azért el kéne fogadni. Teljesen más mikor valaki megkóstól valamit, vagy mikor rá van kényszerítve, hogy nagyobb adagot nyeljen.

2019. szept. 6. 15:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azok a pasik ilyenek, akiknek nincs sikere a nőknél.

Van egy kövér haverom, csodálkozik hogy a nők csak barátnak akarják, de tényleg nagyon kövér, persze neki a modell alkatú csajok jönnek be. Tipikusan ilyen amit leírtál, mindig küldözgetni az ilyen vicceket, amik a nőkről szólnak (csak a gazdag pasik, csak a rosszfiúk és stb dolgokról van szó). Mondtam már neki, hogy fogyjon picit, de csak addig megy neki általába hogy fél évente megpróbálja, és akkor egy hétig esetleg nem eszik pizzát, vagy fele annyi sört iszik. Más haveromtól még sosem hallottam ilyesmit...

2019. szept. 6. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Attól,hogy bunkók egyesek még nem nőgyülölők
2019. szept. 6. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Amiket itt egy két “férfi”társam kiír,az már engem is elgondolkodtat hogy fétisek és aberrációk nélküli normális szexuális vággyal már régimódi vagyok? Nekem nem kell hogy lenyelje a nő,nem kell az anál,azt szeretem ha normálisan kielégítjük egymást mindkettőnk örömére. Soha nem mondanám egy nőre hogy ribi azért mert nem nyeli le,és nemet mond az idióta fétisekre 🤷🏼‍♂️
2019. szept. 6. 15:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
nem tom, én nő imádó férfi vagyok, pedig itt vagyok:)
2019. szept. 6. 16:06
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

11, hiszen te nő vagy. Egészen eltérő a női és férfi vágy lefolyása.

A példád pedig rossz, hiszen a szülés messze nem egyenlő a közösüléssel, a női agy a biztonságra (is) van programozva, ezzel növelvén az utód túlélésének esélyét, ráadásként óvva önmagát is, hiszen a terhesség és az utód táplálása komoly tartalékokat emészt fel a nő szervezetéből. Mindeközben a férfi programja akkor lesz sikeres ha minél több nővel közösül, ugyanis azzal megnő az esélye a génkészlete továbbadásának.

A női szexuális reagálókészség jóval lassabb mint a férfi, azonban a vágy tetőzése után (orgazmus) a női szexuális arousal jóval hosszabb ideig töretlenül magas szinten marad, nem úgy mint a férfi.

A tudomány segíthet megérteni a másik nemet, ugyanis alapjaiban különbözünk egymástól. Ennek azonban alapja, hogy de facto elfogadunk bizonyos tényeket, még akkor is, ha önmagunkból kiindulva ezt abnormálisnak vagy elfogadhatatlannak tartjuk.

A százalékokból pedig jól látszik, hogy a nőgyűlöletes kérdés alatt azonnal kiütközött a nemek közti félreértések oka, az eltérő gondolkodásmód és a másik nemmel kapcsolatos téveszmék megléte.

2019. szept. 6. 17:21
 20/21 Liz* ***** válasza:
78%
Kedves 19. Látom nem hagy nyugodni a tudat, hogy alább maradtál, sajnos rossz helyen közlöd tudományos magyarázatodat miszerint a férfiak kefélhetnek orrba szájba, míg a nőkben nagy az anyai ösztön és inkább az vezérli őket. Van benne igazság itt ott az én véleményem szerint természetesen, DE férfiként ezt sosem fogod igazán megérteni. És gratulálok ügyesen megmagyaráztad magadnak, de még mindig nem erre gondol a kérdező..
2019. szept. 6. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!