Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van ha a pasi nőgyűlölő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a pasi nőgyűlölő?

Figyelt kérdés

Mi a jellemzője az ilyen férfiaknak?

Mi utal arra, hogy zsigerből gyűlöli őket?

Egy jóképű pasiról tényleg nem feltételezik a nők, hogy lehet nőgyűlölő? Mert ahogy látom ez így van.

Itt most ne arra gondoljatok, hogy csak lefekszik velük és többre szerinte nem valók, hanem akinél már ilyen szélsőséges helyzet áll fenn.

Mit gondoltok az ilyen férfiakról? Miért gyűlölheti a nőket?

Elítélitek? Sajnáljátok-e hogy olyan berögzült látásmódja van, hogy senki nem tud már rajta segíteni? Hogy már nincs számára remény.

Szerintetek mi vezethet ehhez a gondolkodásmódhoz?

És ha netán odáig fajulna - köszönhetően a nők iránti ellenszenvének - hogy fizikailag is bánt egy nőt, akkor onnantól férfi-e még?

Nagyon érdekel a téma, mert a nők többsége egy jóképű, jó kiállású, intellektusú, humoros - kezdetben, látszólag - pasiról nem feltételezik, olyan ez mint a rózsaszín köd, hogy nem látnak túl a szivárványon.

Ti hogy látjátok?

2018. júl. 23. 01:57
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Még azt elfelejtettem hogy a nők általában a negatív jelzőket az előnytelen külsővel párosítják leginkább.

Tehát aki nem épp egy matyóhímzés arra mondják ezeket a jelzőket mint pl.: nőgyűlölő stb. Aki olyan csúnya hogy biztos az mert szegény ha 10 mp-et beszélhetett nővel az neki a mennyország kapuja, biztos utálja a nőket satöbbi, satöbbi

2018. júl. 23. 02:04
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Én pasi gyűlölő vagyok! 32 N A csajok érdekelnek már csak.
2018. júl. 23. 02:26
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
Úgyhogy nincs problémám ezen rágódni! 😁
2018. júl. 23. 02:32
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem feltetelezem senkirol sem, hogy nogyulolo. Csak megismerem es utana. Vannak olyan pasik, akik tok atlagosak, itt a gyakorin is, akiknek nem lenne okuk a nok gyulolesere, de megis csinaljak. Sok ilyennel sikerult randiznom is sajnos. Ezek a pasik azok, akik elmondjak, hogy nekik rendes, normalis, intelligens, humoros no kell, es panaszkodnak, hogy sehol nem talalnak, mert mindenhol csak goldiggerek vannak, meg Csucsori Pannak, pedig ok milyen rendesek es senki nem ertekeli oket. Ilyenek szoktak szo nelkul eltunni, es soha nem lesz masodik randi. Majd a legtobb egy ido utan feltunik ismet.
2018. júl. 23. 05:01
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Az hogy kinek mi a lelkivilága azt külsőről meg nem mondod! A legtöbb nőgyülölő álmokfutó nem volt csúnya pasi. A külsőt sokkal inkább maguk a szóban forgók társítják magukhoz. Ők kicsik, vékonyak, csúnyák... ez a saját bevallásuk.

Amúgy a vicc az, hogy a nőgyülölet tünete miatt... nos nem a nők okolhatók! A legtöbb férfibe közös, hogy introvertált akár extrém módon. Sokaknak egy szimpla barátság sem jön össze. Ha igen akkor az is jellemzően netes vagy csak azonos nemű. A férfi sikertelensége, szorongása a legnyílvánvalóbb területen csúcsosodik ki: a nőknél. Ezért kb. egy fél életútnyi rossz szocializáció vagy sérült családi kapcsolat okozta zavar, oda torkollik, hogy a nők szemetek.

Van egy barátom, aki az itteni fogalmak alapján "szűz lúzer" kategóriába esik. Neki erősen szocializációs zavarai vannak, ami a nem kellemes családi háttérből adódik ehhez társul bipolaritás (papíron is). Ő a világért el nem hagyja a komfortzónáját, 1 próbálkozása volt az is egy facebook bejelölés képében amit elutasítottak... és számára itt a világvége!

Ezért nem is veszem a szívemre, ha általánosan lehordanak a sárgaföldig. Sosem tudni mi áll a kirohanás VALÓDI hátterében.

2018. júl. 23. 06:45
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg Jaguárt, hogy miért lett nőgyűlölő. Biztos szívesen megosztja veled.
2018. júl. 23. 07:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak shrek meg jaguar beszamoloja kene neked, megertened biztos miert nogyulolo egy pasi
2018. júl. 23. 07:25
 8/20 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom hovatenni a nőgyűlölő fogalmat. Úgy érzem, ez egy gyűjtőfogalma mindennek, amikor egy pasi nem úgy viselkedik, ahogy azt egy konkrét nő szeretné. Legalábbis a köznyelvi használata így működik.
2018. júl. 23. 08:01
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
A börtön lakók 90%-a zaklatásért, rágalmazásért vagy te$ti sértésért vannak bent és egy nő miatt... sztem Nekik meg vn az okuk gyűlölni a nőket!
2018. júl. 23. 12:22
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
én azért utálom a nőket, nem is utálom, közömbösek számomra, mert mikor 190cm magas, sportos voltam, szállkás voltam, ha szembejött velem az utcán (egy számomra lehetséges párkapcsolati alany, korban, kiállásban hozzámvaló) állandóan csak a fejüket forgatták jobbra balra nagyképűen. Kérdem én mire verik magukat? Soha semmi nem elég nekik, mert lyuk van a lábuk között, flegmák, nagyképűek, meg persze a nekik minden jár mert megérdemlik. Azzal h nők, iszonyatosan visszaélnek. Ebből elegem lett. Szomorodjon meg az összes akkor. Mondom a nők 90%-án ezt látom sajnos. mgtow.
2018. júl. 23. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!