Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van ha a pasi nőgyűlölő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a pasi nőgyűlölő?

Figyelt kérdés

Mi a jellemzője az ilyen férfiaknak?

Mi utal arra, hogy zsigerből gyűlöli őket?

Egy jóképű pasiról tényleg nem feltételezik a nők, hogy lehet nőgyűlölő? Mert ahogy látom ez így van.

Itt most ne arra gondoljatok, hogy csak lefekszik velük és többre szerinte nem valók, hanem akinél már ilyen szélsőséges helyzet áll fenn.

Mit gondoltok az ilyen férfiakról? Miért gyűlölheti a nőket?

Elítélitek? Sajnáljátok-e hogy olyan berögzült látásmódja van, hogy senki nem tud már rajta segíteni? Hogy már nincs számára remény.

Szerintetek mi vezethet ehhez a gondolkodásmódhoz?

És ha netán odáig fajulna - köszönhetően a nők iránti ellenszenvének - hogy fizikailag is bánt egy nőt, akkor onnantól férfi-e még?

Nagyon érdekel a téma, mert a nők többsége egy jóképű, jó kiállású, intellektusú, humoros - kezdetben, látszólag - pasiról nem feltételezik, olyan ez mint a rózsaszín köd, hogy nem látnak túl a szivárványon.

Ti hogy látjátok?

2018. júl. 23. 01:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, megnyugtatlak, alapból minden pasi valamilyen szinten nőgyűlölő. Olvasd el pl a tizedik válaszolót. Egyébként tizedik uraság... Ha egy pasi picivel jobban néz ki mint az átlag, hányás kinézetű többség, akkor egyből levegőnek nézi az átlagos nőt. Úgyhogy ez fordítva is úgy működik. Büszkén forgatták a fejüket? Micsoda szemetek is a nők! Jesszus! Xd Rád kellett volna ugorniuk egyenesen, minimum. Nem? Vagy meghívhattak volna egy kávéra legalább.
2018. júl. 24. 09:54
 12/20 anonim ***** válasza:
9%
#11-es, ez nagyon relatív :) mit nevezünk átlagnak? nekem átlagos ha megvan minden testrésze, akkor a személy átlagos számomra. mondok neked egyszerű példát mit művelnek a magyar lányok: kisportolva, tényleg semmi szándék nélkül sétálok az utcán, szembe jön 2 vékony (nem is annyira rossz) c*gánylány, "eszem a lábad közit, de sukár csávó". bók a maguk módján, még vicces is volt, a magyar lányok meg forgatják a fejüket a nagyképűségtől ha feléjük nézek, mind1 h dagadt, vékony, félszemű, csinos, ronda, eszméletlen módon nagyképűek. De milliós fizu legyen, ház kocsi alap ugye? (nem fogok általánosítani, akkor 90%-uk ilyen, a maradék 10-el meg sosem találkoztam még). Egyébként minden megvan a felsoroltakból is, s mégis ezt tapasztaltam. Budapest budapest decsodás, ez van, mgtow :) #10esvoltam.
2018. júl. 26. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom, lehet hogy velem van valami gáz? Azt hiszem idegen bolygóról születtem le ide, valami véletlenség által. Ha szembe jönne velem egy szexi, jó pasi, nekem nem az lenne az első gondolatom, hogy mennyire jól áll vajon anyagilag. Szerintem első gondolatom lenne, hogy de jól nézel ki az anyádat! 😁 Vmi ilyesmi. De lehet h tényleg valami ufóktól vagy mihonnan származok???
2018. júl. 28. 00:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Pl én.. megint én vagyok, bocsi kérdező.. szóval én pl szerelmes vagyok valakibe, mégsem kezdek ki vele. Csak várok. Valami jelre, visszajelzésre. Idő kell ehhez. Nem támadhatom le az érzéseimmel. Érted?? Na szóval. A kérdésre visszatérve. Szerintem óvatosnak kell lenned, kérdező. Észre lehet azért azt venni ha egy "pasi" nőgyűlölő. Az utalásaiból, a gesztusaiból. Még a kérdéseiből is! Ha nem is nőgyűlölő, akkor is lehet, hogy mélyen lenézi a nőket, vagy épp ellenkezőleg. Vannak akik tisztában vannak vele hogy többnyire a nők manapság már önellátóak, (pasi) függetlenek. Ezért is utálnak minket. De nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy már gyerekkorukban kialakul valamiféle vélemény a női nemről. Apa így beszél anyával vagy a hugommal előttem. " Stb. S már mi is alakult egy kép. Erre még jön egy két rossz élmény vagy/és csalódás, és huppsz, a nők máris mumusok. Xd
2018. júl. 28. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Mivel általában ez egy libidóvezérelt dolog az embernél, nem hinném, hogy a férfiak gyűlölködésével kellene foglalkozni, mivel a nők lényegesen hajlamosabbak erre.

Majd ha a férfiak is alapítanak a feminizmushoz tartozó fszágot, akkor legyen létjogosultsága ennek a kérdésnek....szerintem.

2018. aug. 22. 01:48
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Feminizmushoz hasonló f***got? Az igen. Tehát dögöljön meg az összes nő, amiért megalapítottak egy mozgalmat, amelynek hála kitörhettek a rabszolgasorból? Na kérdező, ha olyannal találkozol, mint az utolsó, akkor biztosra veheted, hogy nőgyűlölővel van dolgod. És hogy mi az oka? Hát valakit muszáj hibáztatniuk, ha már nem képesek szembenézni a saját nyomorukkal.
2018. aug. 22. 04:50
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Jellemző rájuk az érzelemmentesség, a nő hibáztatása főleg női feladatokban, szereti megalázni. Hamar kiszűrhető az ilyen. Cipel valami gyerekkori sérelmet, sosem érezte jónak magát a nőkhöz. Nem érti a nőket, nem tiszteli. A saját sikertelenségét rá vetíti ki, szeretethiánya van.

Legtöbbet saját maga tud változtatni ezen. Tisztelni kell a nőket, úgy általában(van ilyen pasi) aztán általában azt is kapja vissza.

2018. aug. 22. 08:07
 18/20 anonim ***** válasza:
27%
A nők maximum a viszonzott közönyt érdemlik meg, az ő szelektáló közönyük alapján.
2019. nov. 14. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
semmi, engem már 3 volt barátnőm csalt meg, engedtessék meg ha azt mondom, hogy utálom a nőket.
2019. nov. 14. 22:05
 20/20 anonim ***** válasza:

A másik 2020 környèkén kiírt kérdésednél is válszóltam. Ott is az utólsó író vagyok.

Először is: kicsit szét van szórva az agyadban oda bent valami, mert nem jók a kifejezéseid. Legalábbis itt. A másiknál élvezettel olvastam ahogy pocskondiázod a népet. Jókat nevettem rajta.

Másodszor pedig ha nem úgy írod le, hogy értsék az emberek akkor hiába vársz rá választ.

Harmadszor pedig ne azon méltatlankodj, hogy neked már pedig hazudtak hanem egy kucsit légy osstoba mint mi lányok és próbáld ki milyen amikor feltétlen hiszel a másiknak. Amikor az akit állit az fedi a valóságot. Okés? Ne magadból indulj ki! Nem hazudik mindenki csak azèrt mert ciki. Sőt! ;)

2022. dec. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!