Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a pasi nőgyűlölő?
Mi a jellemzője az ilyen férfiaknak?
Mi utal arra, hogy zsigerből gyűlöli őket?
Egy jóképű pasiról tényleg nem feltételezik a nők, hogy lehet nőgyűlölő? Mert ahogy látom ez így van.
Itt most ne arra gondoljatok, hogy csak lefekszik velük és többre szerinte nem valók, hanem akinél már ilyen szélsőséges helyzet áll fenn.
Mit gondoltok az ilyen férfiakról? Miért gyűlölheti a nőket?
Elítélitek? Sajnáljátok-e hogy olyan berögzült látásmódja van, hogy senki nem tud már rajta segíteni? Hogy már nincs számára remény.
Szerintetek mi vezethet ehhez a gondolkodásmódhoz?
És ha netán odáig fajulna - köszönhetően a nők iránti ellenszenvének - hogy fizikailag is bánt egy nőt, akkor onnantól férfi-e még?
Nagyon érdekel a téma, mert a nők többsége egy jóképű, jó kiállású, intellektusú, humoros - kezdetben, látszólag - pasiról nem feltételezik, olyan ez mint a rózsaszín köd, hogy nem látnak túl a szivárványon.
Ti hogy látjátok?
Mivel általában ez egy libidóvezérelt dolog az embernél, nem hinném, hogy a férfiak gyűlölködésével kellene foglalkozni, mivel a nők lényegesen hajlamosabbak erre.
Majd ha a férfiak is alapítanak a feminizmushoz tartozó fszágot, akkor legyen létjogosultsága ennek a kérdésnek....szerintem.
Jellemző rájuk az érzelemmentesség, a nő hibáztatása főleg női feladatokban, szereti megalázni. Hamar kiszűrhető az ilyen. Cipel valami gyerekkori sérelmet, sosem érezte jónak magát a nőkhöz. Nem érti a nőket, nem tiszteli. A saját sikertelenségét rá vetíti ki, szeretethiánya van.
Legtöbbet saját maga tud változtatni ezen. Tisztelni kell a nőket, úgy általában(van ilyen pasi) aztán általában azt is kapja vissza.
A másik 2020 környèkén kiírt kérdésednél is válszóltam. Ott is az utólsó író vagyok.
Először is: kicsit szét van szórva az agyadban oda bent valami, mert nem jók a kifejezéseid. Legalábbis itt. A másiknál élvezettel olvastam ahogy pocskondiázod a népet. Jókat nevettem rajta.
Másodszor pedig ha nem úgy írod le, hogy értsék az emberek akkor hiába vársz rá választ.
Harmadszor pedig ne azon méltatlankodj, hogy neked már pedig hazudtak hanem egy kucsit légy osstoba mint mi lányok és próbáld ki milyen amikor feltétlen hiszel a másiknak. Amikor az akit állit az fedi a valóságot. Okés? Ne magadból indulj ki! Nem hazudik mindenki csak azèrt mert ciki. Sőt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!