Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi nőgyűlölő pasi van manapság, vagy csak itt GYK-n vannak ilyen sokan?
Szerintem csak itt van ennyire sok...
Gondolom én élőben nem merik kimondani, de itt kiélhetik magukat.
Én nem utállak titeket, csak a ribi csoportot.
# 4:
Van neked egy ilyen listád, ahonnan ezeket a szövegeket állandóan kimásolod? Nem fogod fel, hogy a személyiséggel is lehet lányokat fogni? De nem akarok már huszadjára is válaszolni neked...
több lány utálja,sőt gyűlöli a fiúkat,mint ahány nőgyűlölő férfi van.
a férfiak több mint 90%-a meglepően kedves és előzékeny a lányokkal,még a bunkók is.
viszont ha egy lány(15-30év)között szerez magának egy neki nagyon tetsző barátot,akkor a többi fiú megszűnik létezni,teljesen lekezelő lesz velük.
a másik oldal pedig,hogy azokat a fiúkat,akik nem ütnek meg egy külsőre felállított mércét vagy nem bulizósak,azokat lenézik a lányok.
színtiszta igazság.
Ismered a mondást: savanyú a szőlő :)
Azok mocskolodnak akik egész nap rinyálnak és várják h a csaj becsengessen hozzájuk és kérdezés nélkül oboázzon...
Akik tettek azért hogy punci közelbe jussanak azok csendben vannak és eszük ágában sincs szidni a nőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!