Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyi nőgyűlölő pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi nőgyűlölő pasi van manapság, vagy csak itt GYK-n vannak ilyen sokan?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam ide, és meglepve olvasom a sok nőgyűlölő kérdést, kommentet, amik jó része csak úgy lazán elítél minden nőt. És azóta mindig arra gondolok utcán, buszon, bárhol, hogy vajon a velem szemben ülő pasi is így gondolja? Vagy az, aki most ment el mellettem? Tényleg ilyen sok férfi utálja a nőket, vagy csak a GYK vonzza ezeket?

2014. febr. 27. 21:28
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
9%
A kérdések másik fele meg férfigyűlölő, szóval kvittek vagyunk :D
2014. febr. 27. 21:58
 32/47 anonim ***** válasza:
8%
Na itt egy példa arra, hogy miért vannak beszólások. Itt van a kedves flegma kisasszony aki roppant okosnak érzi magát:)
2014. febr. 27. 21:59
 33/47 anonim ***** válasza:

28-as vagyok.

Bocsánat pontosítok. Azok utálnak minket akiket még soha nem szeretett rendes nő.

2014. febr. 27. 22:01
 34/47 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ebből kell megnézni az 5-ös hozzászólást, aztán meglátjuk, ki is gyűlöli jobban a másik nemet.

2014. febr. 27. 22:02
 35/47 anonim ***** válasza:

Érdekes hozzászólások.

Akkor most itt vagyok én engem majd úgyis jól megköveznek.

Leszbikus vagyok, mindig is az voltam és hálát adok a sorsnak, hogy hidegen hagynak a férfiak. Mert amit itt is műveltek az tényleg minősíthetetlen.

Jól utáljátok a másik nemet, de közben sz.r lehet, hogy a másik nem között kerestek párt. Fiúk, lányok egyaránt.

2014. febr. 27. 22:06
 36/47 anonim ***** válasza:
Minek szóltál hozzá egyáltalán?
2014. febr. 27. 22:08
 37/47 anonim ***** válasza:
35 -ös inkább tegyél fel olyan kérdést,h bejönne-e a hetero barátnődnek,ha elmondanád ,h meleg vagy...
2014. febr. 27. 22:09
 38/47 anonim ***** válasza:
17: Amit lehetett a külsőmön azt már javítgattam, ennek ellenére ma is megkaptam, hogy nagyon csúnya vagyok, szóval ennyit erről.
2014. febr. 27. 22:13
 39/47 anonim ***** válasza:
Ja innen ered a negatívitás. Te leszbikus vagy és minket kritizálsz, hogy nincs nőnk. Aha értem. Most jön a mátír szerep aztán megint oltogatni fogsz. Te lelki sérült vagy és ezért bántasz minket. Na de a leszbikusok mind közönyösek a férfiakkal szemben mint a hetero férfi a b*zikkal. Sose fogsz minket kedvelni.
2014. febr. 27. 22:16
 40/47 anonim ***** válasza:
Volt pár osztálytársam, meg most is olyan munka társam akik tárgyként használják a nőket, szal' nem ritkaság a nő gyülőlet.
2014. febr. 27. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!