Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyi nőgyűlölő pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi nőgyűlölő pasi van manapság, vagy csak itt GYK-n vannak ilyen sokan?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam ide, és meglepve olvasom a sok nőgyűlölő kérdést, kommentet, amik jó része csak úgy lazán elítél minden nőt. És azóta mindig arra gondolok utcán, buszon, bárhol, hogy vajon a velem szemben ülő pasi is így gondolja? Vagy az, aki most ment el mellettem? Tényleg ilyen sok férfi utálja a nőket, vagy csak a GYK vonzza ezeket?

2014. febr. 27. 21:28
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Igen és sok nagy szájú nők is. Ilyen ez a GYK szokj hozzá. Talán a női oldal nem tesz hozzá?:)
2014. febr. 27. 21:37
 22/47 anonim ***** válasza:
26%
AZ ÖSSZES LÁNY FIÚGYŰLÖLŐ,CSAK NEM ÍRNAK KI GYK-N KÉRDÉSEKET ENNEK HANGOZTATÁSÁRA,HANEM ELKÉPESZTŐ LEKEZELŐ MÓDON VISELKEDNEK A FIÚKKAL.
2014. febr. 27. 21:37
 23/47 anonim ***** válasza:
22 -.-. El tudod hinni,h csak 56%-os vagyok?A többiek még ennyit se tudnak.PFff.
2014. febr. 27. 21:38
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

# 18:

Elhiszed nekem, ha azt mondom, hogy fiú vagyok és úgy adom a tanácsokat? A nők leszarják, hogy milyen kocsid van. Aki pedig nem, az olyan is és nem éri meg azt sem, hogy a kisujjamat mozdítsam meg érte... ééés tényleg nem szeretem a Mercedeseket.

2014. febr. 27. 21:38
 25/47 anonim ***** válasza:
71%

Láthatod sok a nőgyűlölő, ennek egy oka van: soha nem volt barátnőjük, amiért persze mi vagyunk a hibásak!

25\L

2014. febr. 27. 21:45
 26/47 Noydra ***** válasza:
63%

Egyre többször hallom és tudom haveroktól, barátoktól is, hogy megunták a nők f..szságait.

Hát, elnézve a nők/csajok többségét, meg tudom érteni.:)

De nem mindenki.

2014. febr. 27. 21:46
 27/47 anonim ***** válasza:
67%

trendisrác ezt küldte nekem:

"mert a való életben milyen következményei vannak?nem egyszer szégyenítettem már meg csajt és még fogok is,na és?amíg én vagyok az erősebb,nem hogy a csajok,de a férfiak között is,kuss a neve mindenkinek."

Igazi díszpéldány, soha nem volt barátnője így inkább leszól minket.

2014. febr. 27. 21:49
 28/47 anonim ***** válasza:
28-asnak elpattant az ér az agyában:D Ja persze soha és nem is lesz.... Megmondtad frankón. Lefogadom alapból oltogatsz:)
2014. febr. 27. 21:52
 29/47 anonim ***** válasza:
59%
Az a férfi akihez normálisan viszonyulnak a normális lányok, nem gyűlöli a nőket. Akit le se tojnak az utálja őket.
2014. febr. 27. 21:56
 30/47 anonim ***** válasza:

# 28:

Ezen jót nevettem. Nekem konkrétan volt barátnőm, ami egy szörnyű kapcsolat volt... Persze nem gyűlölöm a nőket, de erősen lecsökkent a kezdeményező kedvem irányukban.

Szerintem te is ugyanúgy általánosítasz, mint itt ezen az oldalon nagyon sokan.

2014. febr. 27. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!