Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi nőgyűlölő pasi van manapság, vagy csak itt GYK-n vannak ilyen sokan?
Szerintem ez messze nem reprezentatív. Nyilván akinek semmi baja nincs a nőkkel, az kevesebb eséllyel fog egy ilyen kérdéshez idejönni fröcsögni.
A szemetek-e a nők témához pedig: vannak olyan nők, akik igen, nyilván. De sok dolog / reakció messze el van túlozva a férfiak részéről (mint ahogy néha fordított esetben is. Pl. vki már akkor elkezdi piszkálni a nőt, ha az visszautasítja teljesen kulturált módon. Azért legyen már joga vkinek eldönteni, ki tetszik neki, és kivel akar kapcsolatot. Na most, ha ilyen logika alapján minden nőnek mindenkivel le kellene állnia, akkor nekem életem első 22 évében nagyapám korú, beazonosíthatatlan korú csöves meg drogos pasijaim lettek volna :D. Aztán. Az is érthető, ha egy nő nem akar egy teljesen csóró palival kezdeni, már ha családot akar, és tisztességesen fel akarja nevelni a gyerekét, nem pedig rongyos ruhában járatni és azon aggódni havi szinten, hogy ne kapcsolják le a villanyt.
(hogy az alapjáraton nőgyűlölő férfiakról, akik azt hiszik, ők a teremtés koronái, és a nő arra született, hogy őket szolgálja, ne is beszéljünk)
Névtelenül mindenkinek nagyobb a szája.
Én sem vagyok túlzottan sikeres náluk, mégsem utálom, inkább csodálom őket.
Ilyen szívtelenek a nők, előnyben részesítik a jobb anyagi helyzetben lévőket :) Meg tapasztalatot is elvárnak.
Ahhoz, hogy ne legyek szívtelen dög, tehát csak hajléktalanokkal kéne járnom.
Mindenhol vannak elvárások az életben, egy párkapcsolatban is. Gondolom itt a férfiak nincs semmilyen elvárásuk, főleg nem a külsőt illetően....
Mindegyik fél elvár bizonyos dolgokat, tetszik vagy sem.
42-es, 41-es vagyok.
24 éves vagyok, 4-5 év múlva tervezem a párommal a gyerekemet. Nekem fontos, hogy a páromnak legyen életcélja. A teljesen csórót meg tényleg teljesen csórónak értem. Ja, tényleg, anyagias vagyok azért, amiért nem fogom összekötni az életem valakivel, aki jó, hogy nem a híd alatt lakik, minimálbért keres és azt sem tudja rendesen beosztani, nyilván. A párom sem krőzus, és nem is tart el. És egy normális, családalapítást tervező nő sem fog leállni egy olyan férfival, aki mellett nincs esély arra, hogy a leendő gyereke tisztességes nevelést kapjon...
Igen, nagyon sok ilyen pasi van. Úgy is lehet mondani, hogy ez egy tömeges jelenség. Viszont nem mondanám azt, hogy nőgyűlölők. Ezt "csak" egyfajta komfort-eszközként veszik fel időnként, amikor megszólal a lelkiismeretük. Csökevényes személyiségük védekezik így, a felelősség hárításával. A való életben ők a leggyávábbak, leggyengébbek és legelesettebbek. Az okok leginkább a gyerekkorra vezethetőek vissza, amikor valószínűleg nem kapták meg szüleiktől a kellő és megfelelő mintákat. Ennek következményeként sorozatos kudarcokat élnek át. Ez elfojtást és agressziót vált ki. A halmozottan sérült személyiségüknél fogva viszont nem veszik észre a saját rossz döntéseiket és minden felelősséget a nőkre hárítanak. Aggodalomra nincsen okod. Ők elég bes*ari alakok ahhoz, hogy fizikailag bántalmazzanak Téged. Viszont nagyon élvezik azt a helyzetet, hogy egy névtelen, arctalan internetes fórumon gyáván kiengedhetik a gőzt, sajnáltathatják magukat, ingerelhetik magukat, ha pedig egymásra találnak, csoportban folytatják ugyanezt. Mindezzel lefoglalják magukat, elszeparálják magukat a lehetőségeiktől és a sikereiktől és megágyaznak maguknak még 5-10-20 év sikertelen egyedüllétet. Ők csak akkor érzik jól magukat és akkor érvényesülnek, ha egymást tölthetik fel, vagyis inkább húzhatják le. Egyedül, napközben buszon, vagy metrón észre sem veszed őket, annyira szürkék és jellegtelenek.
Na de hogy ne ilyen komoran fejezzem be ezt a kommentemet; többen vannak azok a férfiak, akik tisztelik és szeretik a nőket. Az ilyen férfiak tudják, hogy ha a gondolataikat pozitív irányba terelik, a nők felé irányuló szeretet és tisztelet bumerángként fog visszatérni rájuk. Az ilyen férfiakat biztosan észre fogod venni. Nézz a szemükbe, keresd a tekintetüket és meg fogod érezni. Arra pedig vigyázz; amire sok energiát fordítasz, azt bevonzod. Ha pozitív, akkor azt, ha negatív, akkor azt. Ne foglalkozz a szerencsétlenekkel itt GYK-n. Légy pozitív! :) És a Téged érő impulzusok is pozitívak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!