Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ebben a kategóriában ennyi nőgyűlölő férfi?
Nem kell most egyesével mindenkitől a “kikérem magamnak, én nem ilyen vagyok”, mert akinek nem inge...
De rengeteg az olyan férfi akinől fröcsög a megvetés a nők felé (okkal, ok nélkül).
Ők egészséges heteroknak mondják magukat? Mert aki csak dugni akarja a nőket, mert csak arra jók, az nem egészen egészséges gondolkodású.
Igaz!
Ott is megengedik, a megfelelő partnerrel.
Neha be szolok itt a noknek.De amugy a pillanat heveben van.
De azert sok bajrol ti tehettek amugy
Szerintem félreértik sokan ezt a dolgot.
Mint ember számomra mindenki egyenlő.
Csak hát tudod genetikailag arra vagyunk kódolva, hogy továbbörökítsük a génkészletünket. Ergo amikor valaki hatására aktiválódnak bennem azok a neurókémai folyamatok, amik felelősek a szexuális vágyért, akkor a nőt onnantól csak megdugni akarom. Ez már csak ilyen.. nyilván nem ezt kommunikálom a nő felé, mert továbbra is ember maradok nem változom ösztön vezérelt állattá, de ha úgy tetszik, akkor a legbelső hang mindvégig azt súgja, hogy "meg kell dugnod".
Egészséges gondolkodás?:D Mielőtt erről véleményt formálsz, inkább olvass egy kicsit az emberi agyról.. Hidd el, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!