Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ebben a kategóriában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ebben a kategóriában ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés

Nem kell most egyesével mindenkitől a “kikérem magamnak, én nem ilyen vagyok”, mert akinek nem inge...

De rengeteg az olyan férfi akinől fröcsög a megvetés a nők felé (okkal, ok nélkül).

Ők egészséges heteroknak mondják magukat? Mert aki csak dugni akarja a nőket, mert csak arra jók, az nem egészen egészséges gondolkodású.

2019. szept. 6. 14:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nincs azzal se baj, aki csak dugni akarja a nőket. Hál' isten sok nő szintén csak dugni akar egy jót. 🙂
2019. szept. 6. 14:27
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Olyan,hogy egészséges heteró olyan nem létezik.Mindenki betegeskedik lelki értelemben.Egy anonim oldalon sokan többet engednek meg maguknak mint a való életben.
2019. szept. 6. 14:32
 3/21 anonim ***** válasza:

Igaz!

Ott is megengedik, a megfelelő partnerrel.

2019. szept. 6. 14:33
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem te csak a rossz pasikkal találkoztál. Miért vagy ilyen rossz vèleménnyel az összesről?
2019. szept. 6. 14:34
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem mellesleg igazad van! Indulatok forrnak bennem, mikor rendszeresen olyanokat írnak, hogy pl az anál alap. Mi az, hogy alap?! Az az alap, amit mind a két fél ki akar próbálni illetve, mind a ketten élvezik. Meg némelyik nem is veszi ember számba a nőt. Sajnos a mai gyerekek 90%-a ilyen. Ha személyesen beszélnék ezekkel, a mocskot kitaposnám a pofájukból, mert így neten keresztül mind emberkedik, életre meg nem valók.
2019. szept. 6. 14:35
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Neha be szolok itt a noknek.De amugy a pillanat heveben van.

De azert sok bajrol ti tehettek amugy

2019. szept. 6. 14:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Azok a nőgyűlölők akik nem jutnak nőhöz és úgy gondolják, hogy az ő sikertelenségük a nők hibája. Ennyi az egész..
2019. szept. 6. 14:41
 8/21 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem félreértik sokan ezt a dolgot.

Mint ember számomra mindenki egyenlő.

Csak hát tudod genetikailag arra vagyunk kódolva, hogy továbbörökítsük a génkészletünket. Ergo amikor valaki hatására aktiválódnak bennem azok a neurókémai folyamatok, amik felelősek a szexuális vágyért, akkor a nőt onnantól csak megdugni akarom. Ez már csak ilyen.. nyilván nem ezt kommunikálom a nő felé, mert továbbra is ember maradok nem változom ösztön vezérelt állattá, de ha úgy tetszik, akkor a legbelső hang mindvégig azt súgja, hogy "meg kell dugnod".

Egészséges gondolkodás?:D Mielőtt erről véleményt formálsz, inkább olvass egy kicsit az emberi agyról.. Hidd el, megéri.

2019. szept. 6. 14:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ez a gondolkodás szerintem teljesen általános. Ami azt illeti ezzel nincs is bajom, és szerintem a nők többségének sincs. A kérdező szerintem nem ilyesmire gondolt. Ha te meg akarsz dugni egy nőt, nem hordod el minden kur.vának és ribinek. Itt sokan ezt teszik...
2019. szept. 6. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen azok vagyunk, mert nektek csak a nagy pénisz jó :(
2019. szept. 6. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!