Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistaként hiába vannak körülöttem a lányok nem kívánom őket?
"Ha keményen sportolnál, akkor a magas tesztoszteron szinttől alapjáratban is" A napi rendszerességű kocogás nekem ilyesmit okozott. Plusz ha koleszterinesebben étkezek (tojás, szalonna a szállodában reggelire), akkor is sokkal jobban kell. Amikor cornflakes reggelin voltam, akkor nem kellett annyira lerendezni.
Tényleg nem ártana egy hormonvizsgálat, és utána egy pszichoterápia.
4 lehetőség van:
1. Zavar téged a dolog. Különben nem írnál. Akkor menj kivizsgálásra!
2. Nem eléggé zavar. Akkor szenvedj még, csak ne sokat, mert a végén azt veszed észre, elment 10 szép is lehetett volna év. Tudod, az egyetemi közegben könnyebb csajokkal összejönni, és a párkapcsolatosdit, szexet gyakorokni, és ha nem volt egyikőtöknek megfelelő, akkor mással folytatni. Munkás felnőttként ez nem annyira egyszerű.
3. Ha meg sem próbálod, akkor tényleg nem fog sikerülni. Akkor viszont ne nyavajogj itt!
4. Nem zavar. Akkor viszont minek irogatsz ide? Fektesd az energiát a tanulásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!