Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 20 évesen szűz vagyok? Körülöttem lévő lányok csak olyan pasit akartak maguknak aki velük bunkózik vagy megcsalja, így nem igazán jutottam semmi szexhez. Mert normális vagyok.
Nem vagy normális.... ha így látod a világot magad körül...
az hogy szűz vagy...hát istenem így esett.
F/28
Tehát a csaj tehet róla, ha a pasija pár randi után bunkó lesz, és még is csalja...
Aha, a lànyok vannak elcseszve.... A pasik tök normálisak, hogy senkit se becsülnek meg, csak dugni akarnak, és bunkók ahhoz, aki szereti őket.
Kérdező: te is csak dugni akarsz, ha a lukig elérsz, utána xarba se fogod nézni a csajt, sőt te fogod a legjobban ku.rvázni.
Mondjuk pont lexarom, mert két éve boldogan élek a BARÁTNŐMMEL. ;)
És azóta senki se bunkózik velem, csak szerelem van és gyengédség.
Tőlem minden pasi szüzen halhat meg. ;)
utolsó van kivétel.
Nem minden lány olyan.
Se minden fiú.
Szerintem nem gáz, én is szűz vagyok még. Én meg mindig azt érzem, hogy a körülöttem lévő pasik csak a nagyszájú, cicababa csajokat akarják... A normálisaknak valahogy sosem kellettem, nekem viszont nem kell bunkó pasi...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!