Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistaként hiába vannak körülöttem a lányok nem kívánom őket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok lány vesz körül az egyetemen de senki sem volt számomra szimpatikus. Hiába kezdeményeztek beszélgetést velem, mosolyogtak rám bennem akkor sem történt semmi sem. Volt,hogy egy lány beleült az ölembe de akkor sem történt semmi sem. Szexuálisan sem izgatnak fel hiszen merevedésem sincsen és maszturbálni sem tudok mert szinte kijelenthetem azt,hogy impotens lettem. Meleg nem vagyok mert a férfiak egyáltalán nem vonzanak. Meg szoktam nézni a lányokat és tetszik is a látvány de semmi több.2019. szept. 6. 11:05
2/18 anonim válasza:
Az előző kérdésedre kapott válaszok, akkor ezek szerint beváltak :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
3/18 anonim válasza:
Melyik egyetem ez, hogy random lányok az öledbe ülnek? Vagy ismerősöd volt?:D
4/18 anonim válasza:
A környezetedben levő egy srác sem fog neheztelni rád azért, hogy nem versenyzel velük a csajokért. Az oka meg kb. az lehet, hogy alacsony a tesztoszteron szinted attól, hogy puhány a tested.
5/18 A kérdező kommentje:
Több marad nekik, igazatok van.
Minek lenne puhány a testem?
2019. szept. 6. 12:02
6/18 anonim válasza:
Mikor kezdődött ez a dolog nálad? Stresszes az életed? Depresszió is okozhatja ezt akár. Vagy lehet szimplán aszexuális vagy.
7/18 A kérdező kommentje:
Régóta. Szerintem évek óta fennáll csak most lett súlyosabb.
2019. szept. 6. 12:45
8/18 anonim válasza:
Ez van haver, "megszabadulsz" egy csomó jó dologtól, meg egy csomó rossztól is😁😁
Ha ez neked nem okoz lelki elfojtást, akkor nyugodtan éld ki magad másban, fogadd el az aszexualitásodat.
9/18 anonymousreview60 válasza:
Terápián voltál már vele?
10/18 anonim válasza:
Ha keményen sportolnál, akkor a magas tesztoszteron szinttől alapjáratban is általában kicsit ficánkolna a szerszám, így nem tudnál nem arra gondolni minden nap, hogy ezt bizony le kell rendezni. Ez pedig kevésbé válogatóssá tenne az elején, később pedig ahogy férfiasodna tested, jellemed, egyre jobb csajoknak is bejönnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!