Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolat a főnökkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat a főnökkel?

Figyelt kérdés
Összejöttem a főnökömmel, de erről az irodában senki se tud. A főnököm csak annyit kért, ne legyünk észrevehetőek és ezért sok férfi munkatársammal szexeltem már. A főnököm jóval idősebb, ő 41, én meg 26. Ez az egész nagyon elítélendő?

2019. szept. 5. 17:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Hatékony munkaerő...😃
2019. szept. 5. 20:55
 22/34 A kérdező kommentje:
Van 2 gyereke és elvált. A többiek tényleg minden újnak elmondják, pedig már beszéltem velük, hogy ne és megmondtam nekik, hogy van valakim. Azt nem tudják ki. Nagyon szeretem őt, ez nem kor kérdése
2019. szept. 5. 22:44
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

"Megbeszéltük a szerelmemmel, mondta, hogy csak hagyjam magam."

Ez mekkora szerelem lehet, befosok!

Azt hittem, csak a viccben van ilyen.

-Anya, anya, b@cnak a szomszédok!

-Ugyan, hagyd kislányom.

-Már háromszor hagytam, de megint akarják!

A világ megérett a pusztulásra, na, hol a piros gomb?

2019. szept. 6. 00:15
 24/34 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük egymást, annyira neki se tetszik ez a dolog, de mondta egyszer nekem, hogyha tényleg feltűnés mentesen akarjuk, akkor ez egy egyszerű megoldás. Aztán nagyon tetszett neki, hogy azt mondtam, van valakim
2019. szept. 6. 06:47
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van valakid vagy csak mondtad neki?
2019. szept. 15. 22:37
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

A főnök nem szeret, egyszerűen ő is meg.ug, mint az összes pasi a cégnél. :-D Az más kérdés, hogy épp ő tetszik neked és úgy érzed ez a nagy szerelem.

IQ teszten voltál már? Gondolom, negatív lett! Mázlisták a kollégáid! ;-D

20-25 éve dolgoztam textilgyárban klímagépészként, ott voltak ilyen bevállalós, nimfomán csajok. A magyar nők mellett akadtak kubai és vietnami csajok is. Néha úgy gondoltam, ez valami terjedő pszichikai betegség lehet a textilgyári melóscsajok között, hiszen nagyon sok hasonló felfogású nő volt ott. A főnöktől a segédmunkásig minden pasi megkaphatta őket. Nem tagadom, szingliként nálam is alapfelszerelés volt az óvszer. Olykor többször volt rá szükségem, mint a villáskulcskészletre! ;-) :-D

48 éves vagyok és cégvezető! Ha kirúgnak kislány, jelentkezz nálam álláspályázatra! :-D

2019. szept. 15. 22:40
 27/34 A kérdező kommentje:
A többi munkatársamnak mondtam, hogy van valakim. Amúgy én nem egészen értelek titeket, 2 éve(jó, túloztam, másfél) vagyunk együtt és nagyon-nagyon szeretjük egymást.
2019. szept. 16. 22:19
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez a történet elég szomorú..Ne hagyd magad kihasználni. Amúgy meg mindig nem ertem hogy a többiekkel miért kellene lefekudnod?
2019. szept. 28. 17:39
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a cég ingyen prostija, a fönököd összebeszélt a kollégáiddal, így fizu emelés helyett téged kapnak meg, mindenki jól jár.
2019. szept. 28. 21:05
 30/34 torkosborz ***** válasza:
100%
FÉRFIAK!!! Én is az vagyok... Most miért vagytok annyira megbotránkozva. Ez teljesen átlagos dolog. Vagy ti még nem ismeritek a mondást? NÉMELYIK NŐ, MIND EGYFORMA...
2019. okt. 18. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!