Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk csak egy alkalomra jönnének össze ázsiai lánnyal?
Figyelt kérdés
Vagy van, aki komolyan is gondolná, és nem csak a haveroknak akar eldicsekedni?2019. szept. 3. 17:14
1/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ázsiai lányok és simán szóba jöhetne komoly is.
2/24 anonim válasza:
En komolyan ossze jonnek 1-el.
3/24 anonim válasza:
Nekem tetszenek az ázsiai lányok. Nyilván a származásánál több kell, hogy komoly kapcsolatot eltudjak képzelni vele, de nem kizáró ok egyáltalán. 27f
4/24 anonim válasza:
Miért ne jönnénk össze komoly kapcsolat céljából ázsiai lánnyal? Simán összejönnék...
5/24 anonim válasza:
Nekem a kérdésben valami nagyon nem kerek... Miért ne lehetne tartós kapcsolat egy ázsiai csajjal,és miért ne lehetne akár egyéjszakás kaland belőle? Van valami ami miatt az ázsiai csajokra más szabályok vonatkoznak? Csak kérdem. Amúgy sajnos nem volt szerencsém ázsiai csajhoz,de vallom hogy a japán lányok a legszebbek közé tartoznak a világon
6/24 anonim válasza:
Ha jól ki jövök valakivel és szeretem, akkor teljesen mindegy hogy milyen nemzetiségű
7/24 anonim válasza:
ha szép simán össze jönnék vele . 29 f
8/24 anonim válasza:
Szeretnék megismerni egy ázsiai nőt. Hosszú távra is akár.
9/24 anonim válasza:
Alapvetően nem. Viszont sokkal jobban érdekel, izgat egy ázsiai lány valami miatt, így akár még egy alkalomra is belemennék ha csak ennyi lehetne :)
És nem, nem azért, hogy a haveroknak dicsekedjek. Valószínűleg tök jót beszélgetnénk is és hát a szex része is izgató.
29F
10/24 anonim válasza:
Én randiztam ázsiai lányokkal. Ugyanolyan kétszínűek, mint a magyar lányok. Hazudnak mint a vízfolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!