Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek könnyen ázsiai pasikkal itthon?
Ázsiai éttermek, rendezvények egyértelműek meg véletlen szerűen is persze sokat látni. De van még valami specifikus hely/weboldal ahol lenne rá lehetőségem?
Aki azzal jön hogy minek nekem a kicsi f4szuk úgyis csak lepontozom, szóval felesleges csipkelődni, köszi.
20/L
Nekem a kinai barátom azt mondta,nem olyan nagy mint nekünk de beton kemény és 2-3 menetet lenyom.
Amugy vannak pesten bárok ahová sok ázsiai jár.
Á, hagyd, kicsi a f!szuk....
L, 27
1es köszi, nem Pesti vagyok sajnos de bulizni fel tudok menni bármikor.
Egyébként nem kételkedem abban hogy ők ne lennének olyan jók, főleg nem azok után hogy eddig fehér pasim volt aztán fél évnyi szex alatt jó ha minden ötödik szexnél mentem el. Szóval pasi függő úgyis, meg hát tőlem.
Személyes tapasztalatokat kértem? Nem.
Azért mert neked van egy rossz élményed nekem még lehet jó. Én magyar hapsiban csalódtam nagyot, erre varrjál gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!