Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Itthon hol lehet szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon hol lehet szerintetek ázsiai srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Imádom a kínai, koreai, stb srácokat. Vékonyak és cuki a fejük. Ja és szőrtelenek :) Itthon azonban max turistát láttam társkeresőn(Rómeó) ha láttam is. Nem lenne köztük bi vagy meleg itthon?
2019. jan. 17. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kínai piacon.
2019. jan. 17. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ázsiában.
2019. jan. 17. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ázsia Centerben vegyél magadnak :P

Viccet félretéve, én már láttam romeon keleti származású honfit. Szerintem alapvetően kevesen vannak hazánkban az általad említett etnikumok. Akik pedig vannak, friss családok, akik vagy most vállaltak gyereket, vagy a gyerekek miatt költöztek ide. Huszonéves ázsiaiból tényleg kevés van valószínűleg (ez a politika miatt van, csak 30 éve tudnak ilyen szabadon költözni az emberek, kínából ide még kevesebb ideje, úgyhogy nem lehet túl nagy számban számítani a fiatal fiúk körében keleti vonásokra).

2019. jan. 18. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha belegondolunk abba, hogy minden tizenvalahanyadik ember érintett ebben a melegség témában, akkor a 28-as villamoson ajtónként össze lehetne egy-egy "cukifejű" meleg fiút szedni... Kell, hogy legyen! Na igen, csak hát melegként létezni még a "romlott nyugaton" is legfeljebb az extravertáltabb emberek világa, a zárkózottabbak simán magukba fojtják az egészet akár harminc éves korukig is... Feltételezem, az ázsiai fiúk zöme sem tartozik azok közé, akik a saját melegségüket nagybetűkkel kiteszik az ablakba vagy hirdetik bárhol máshol. Ha mégis, igen csak diszkréten folyhat a dolog szintén a saját, zárt közegükön belül, amibe úgy látszik te nem vagy nagyon beépülve.
2019. jan. 19. 21:41
 5/9 Drazicc ***** válasza:
100%
Jah ahogy a többiek írták kínai negyed.
2019. jan. 22. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ázsia centerbe
2019. jan. 22. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Debreceni Egyetemen is sok van, ill. pl. a kollégium, ahol a Zing étterem van nagyon nagy része (akiket látok) ázsiai (az étterembe járnak le kajálni) :)

De a Fórum kajálós részénél is sűrűn vannak

2020. nov. 18. 16:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Mármint MELEGGEL!
2020. dec. 28. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer egy koreai egyetemistával kavartam itt Budapesten 3 hónapig, vele az egyetemen találkoztam. Tavaly egy itt dolgozó koreai sráccal ismerkedtem meg Romeon, de végülis vele nem jutottunk el szexig. Szóval azért érdemes körülnézni. Igaz, nem én kerestem őket, hanem ők kezdtek felém. :)

De azóta nekem is még vonzóbbak a helyes ázsiai srácok.

31F

2021. máj. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!