Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon hol lehet szerintetek ázsiai srácokkal ismerkedni?
Ázsia Centerben vegyél magadnak :P
Viccet félretéve, én már láttam romeon keleti származású honfit. Szerintem alapvetően kevesen vannak hazánkban az általad említett etnikumok. Akik pedig vannak, friss családok, akik vagy most vállaltak gyereket, vagy a gyerekek miatt költöztek ide. Huszonéves ázsiaiból tényleg kevés van valószínűleg (ez a politika miatt van, csak 30 éve tudnak ilyen szabadon költözni az emberek, kínából ide még kevesebb ideje, úgyhogy nem lehet túl nagy számban számítani a fiatal fiúk körében keleti vonásokra).
Debreceni Egyetemen is sok van, ill. pl. a kollégium, ahol a Zing étterem van nagyon nagy része (akiket látok) ázsiai (az étterembe járnak le kajálni) :)
De a Fórum kajálós részénél is sűrűn vannak
Én egyszer egy koreai egyetemistával kavartam itt Budapesten 3 hónapig, vele az egyetemen találkoztam. Tavaly egy itt dolgozó koreai sráccal ismerkedtem meg Romeon, de végülis vele nem jutottunk el szexig. Szóval azért érdemes körülnézni. Igaz, nem én kerestem őket, hanem ők kezdtek felém. :)
De azóta nekem is még vonzóbbak a helyes ázsiai srácok.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!