Pár év múlva kint Thaiföldön (v más ázsiai országban) szeretnénk élni a férjemmel 1-2 évet. Én állandó gyógyszert (pszichiátriai) szedek. Nem tudom, hogy itthon előre felírnak-e éves adagot vagy ott majd hogyan jutok hozzá?
nem fognak meghatódni, hogy így gyógyítód magad, és nem engednek kivinni ennyi gyógyszert, (ha felírathatnád, mert azt sem teszik, mert méreg) Ha tudtok kinn élni, és van ilyen szir-szar-szer, akkor ki is tudjátok fizetni, biztos nem drágább.
Egyedül ne állj le, orvosi segítséggel kell.
Ám az igazi "segítség " benned van, az igazi segítő ezt erősíti benned, és nem egy vegyszarral töm, nyomja el a tüneteket.
Nem élhet senki gondtalan, van nekem is elég bajom.
Azért írtam, mert arrafelé, pl Thaiföldön is, ismeretlen ez - nem pánikolnak - tudomásul vesztik, hogy nehéz az élet. Egy japán, mikor arra ébred, hogy a földrengés minden szerettét elvitte, minden tárgyát elvesztette- nem pánikol. Hozzálát a mentéshez, és ha már ott nem tud mit tenni, bemegy dolgozni.
A lét tragikus. El kell tudni viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!