Az ázsiai emberek hogy viszonyulnának hozzám?
Nem vagyok szőke , sötétbarna hajam van. És ezt kiváncsiságból kérdem hogy ott milyenek az emberek (pl: kötekedősek,vagy lenéznek)
Nem vagyok csúnya , és gondolok én itt Japán/Kína/Koreára
Lány vagyok
Kedves Kérdező!
Remélem, megbocsátasz ezért a kicsi offtopic-ért, de fontosnak érzem reagálni az egyik hozzászólóra.
Kedves #5-ös!
Azt, ahogy te mondtad, úgy én nem merném kijelenteni a dolgot. Habár a japánok (ha jól tudom) bizonyos értelemben pozitívan tekintenek a magyarokra (persze nem annyira pozitívan, mint pl. az ujgurok, de az átlag nyugati társadalmakhoz képest bizonyosan), és habár nagy a potenciál a magyarságban, már évtizedek óta erősen amortizálódunk lefelé sajnos. (És pont a potenciálunkhoz képest vett jelenlegi szint és az amortizálódás mértéke közötti nagy különbség rendkívül elszomorít.)
#6, nem tudom, érezted-e az iróniát a mondandómban.
Ha nem, akkor valamit elrontottam.
Kedves #7-es!
Maradjunk annyiban, hogy túl jóhiszemű vagyok ahhoz, hogy észrevettem volna az iróniádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!