Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Japán nekem ezen adatok...

Japán nekem ezen adatok szempontjából megfelelő?

Figyelt kérdés

Hát semennyire nem vagyok kocka ráadásul még animéket sem nézek...

Ráadásul a bőrszínem barna(nem roma) és eddig amiket különböző japánokat láttam mindenféle repülőtereken azok nagy része nem mosolygott vissza amikor én mosolyogtam nekik nem mosolyogtak vissza. Nagyon ápolt a külsőm sok fehér lánynak tetszek, de egy valami hiányzik bennük a tisztelet..

A japán lányok szeretik az ölelést? Mert én nagyon függök az öleléstől és én egyébként mindenkivel szemben próbálok kedves lenni még akik nap, mint nap kötözködik velem vagy olyanokkal akik senki másra nem számíthatnak és gyakran segítek más embereknek. Esetleg akár selyemfiú is lennék, de a japán szépségideállal ellentétben sötétebb bőröm van és a hajam is sötétbarna.

Meg felnézek a japánokra a munkamentalitásuk miatt és a rosszfiús külsőmmel ellentétben sokat tudok más-más kultúrákról meg könnyen tanulok nyelveket.

Kommunikatív meg új kultúra megismeréshez körülbelül Japánhoz mennyi időt ajánlotok Japánhoz értők?

Esetleg így lenne értelme elmennem Japánba?

2015. nov. 4. 21:02
 1/9 anonim válasza:

Nem tudok minden kérdésedre válaszolni, de azért néhányra igen.

Öleléssel ne nagyon próbálkozz Japánban. Az ilyen intim gesztus még a nagyon nagyon jó barátok között is zavarbaejtő nekik.

A hajszíneddel nincs gond, elvégre a japánok 99%-a sötéthajú, de a bőröd miatt valóban problémákba ütközhetsz. A japánok nagyon nehezen tolerálják a másságot, hiszen a társadalmi életük alapja a "beleolvadni a közösségbe". Valószínűleg lesznek páran, akik toleránsabbak, és közeledni fognak hozzád, de a többség ferde szemmel fog nézni rád.

Ezeket az előítéleteket úgy tudod nagyjából eloszlatni (a közvetlen környezetedben), hogy személyiségben japán mintaemberré válsz. Nagyon udvarias vagy, kedvesen mosolyogsz (nem "tolakodóan"), ahol tudsz, ott segítesz, szóval általánosságban megpróbálsz megfelelni az ilyesfajta elvárásoknak.

2015. nov. 4. 21:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Nálam az ölelés nagyon fontos, ha sokáig nem kapok ölelést depis hangulatom lesz és ráadásul kevésbbé pozitívan viselkedek... Gondolom van kiskapu az öleléssel kapcsolatban. Sok turista meséli, hogy szeretkezett már Japánban japánokkal
2015. nov. 4. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyjából a "japán mintaember" rám is rámillik
2015. nov. 4. 21:28
 4/9 Bob the builder ***** válasza:
100%

"de a többség ferde szemmel fog nézni rád. "

Érted mert japánok. :)

persze prostik mindenütt vannak.

mennyire beszélsz folyékonyan japánul?

2015. nov. 4. 21:45
 5/9 anonim válasza:
Jézusom xD Nem, nem azért írtam a ferde szemet... de már látom, hogy lényegében elsütöttem egy béna szóviccet :D
2015. nov. 4. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Kommunikatív meg új kultúra megismeréshez körülbelül Japánhoz mennyi időt ajánlotok Japánhoz értők?"

Egy élet is kevés...

"Esetleg így lenne értelme elmennem Japánba?"

Esetleg írhatnál arról, hogy miért szeretnél Japánba menni. Mert ennyi információ alapján a sarki kocsmába több értelme lenne.

"Esetleg akár selyemfiú is lennék"

Egészségedre :D

Turistának mennél? Vagy ott akarsz lakni? Kéne valami releváns infó, nem csak annyi, hogy egy ölelésfüggő látens ßuzi vagy :D

2015. nov. 4. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy a reptéren nem mosolyogtak vissza japánok, még nem jelet semmit, nem egy bizalmaskodó nép, hogy vadidegenekre mosolyogjon.

Viszont sajnos igen, azzal kapcsolatban jól látod a helyzetet, hogy náluk a minél fehérebb bőr számít szépnek, és ahogy egyik előttem szóló írta nagyon helyesen, nagyon nehezen tolerálják a másságot. A külföldieket mindig megnézik, és ugyan van, akik közülük kifejezetten érdeklődik a nyugatiak iránt, vannak, akik nem nézik jó szemmel (nem szóviccnek szántam :D)

Én kifejezetten sápadt bőrű vagyok, hosszú, szőkésbarna hajjal, és mikor kint voltam, mindig megnéztek, és voltak, akik barátságosak "haró"-ztak nekem az utcán, de olyan is volt, hogy csapat gyerekek csúnyákat kiabáltak rám, bár (szerencsére) nem értettem belőle mindent.

És igen, ahogy előttem mondták, nem nagyon ölelgetősek. Még négyszemközt se.

Persze kivételek mindig vannak!! De ez zsákbamacska, nem tudhatod előre, egy lány mennyire lesz vevő az ilyen szeretgetésre, akár a 4 fal között -- hacsak meg nem kérdezed, de amennyire könnyen zavarba tudnak jönni, nem tudom, mennyire jó dolog hamar megkérdezni, hogy "szeretsz ölelkezni?"

A szex és az ölelgetés két külön dolog.

Nagyon sok interjút, cikket, statisztikát olvastam és néztem a japán párkapcsolati viselkedéssel kapcsolatban, és nagyrészt azt találtam, hogy sok olyan pár volt, aki magán a szexen hamar túlesett, de abból hiányzott mondjuk a csók, és/vagy utcán nem fogják meg attól még egymás kezét, mert "az még túl korai lenne".

Szóval szerintem, ha ennyire kell neked az ölelés, akkor nem javaslom, hogy kimenj oda, vagy csak rövid időre.

Vaaaagy... Még itthon, netes ismerkedj meg egy japán lánnyal, aki vevő az ölelgetésre, és mikor kimész, már van, aki vár ezzel :)

2015. nov. 5. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Max gaijin huntereket talalsz egy ejszakara. De az sem lesz olcso.
2015. nov. 15. 03:58
 9/9 anonim ***** válasza:
29%

"Nagyjából a "japán mintaember" rám is rám illik"

tudod sajnálom hogy elkel keserítselek de nem lennél minta ember ott sőt te csak egy Gaijin vagy semmi több nem vagy a szemükben.

és elkel hogy keserítselek de semmi esélyed nincs egy japánnál mert nagyon hagyományőrző nép és nem szeretik a külföldieket

2015. nov. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!