Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Pár év múlva kint Thaiföldön...

Pár év múlva kint Thaiföldön (v más ázsiai országban) szeretnénk élni a férjemmel 1-2 évet. Én állandó gyógyszert (pszichiátriai) szedek. Nem tudom, hogy itthon előre felírnak-e éves adagot vagy ott majd hogyan jutok hozzá?

Figyelt kérdés
Gondolom a helyi egészségbiztosítás drága.

2016. nov. 23. 10:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a lét tragikus. Bár ez pont egy helytelen felfogás. Nem tragikus, sőt. Csak vannak olyan emberek akik nehezebben dolgozzák fel a gondokat. és minél idősebb vagy egyre nehezebb a saját felfogásunk megváltoztatása.
2016. nov. 23. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:

"Pont azért tetszik az ottani élet. De az hogy itt nálunk miben nevelkedsz k...az egészen más dolog. Aztán a munkahelyről nem is beszélve. Mindegy hogy hol dolgozol, mindenhol a hülye magyar mentalitás van"

Ember! miről beszélsz? Ha milliomos vagy jól fogsz ott élni.

Millió nyomorgó nyakán. De azt itthon is meg tudod tenni. Nem értelek.

[link]

[link]

[link]

vannak akik odamennek a leprásokat gyógyítani, ápolni, minden tiszteletem az övék - de nem hiszem, hogy azért érdemes " mert ott jobb élni"

[link]

de hagyjuk, nem folytatom: még a gyógyszerre: ott biztos nem találod ezeket a gyógyszereket, amit itt szedsz, ők más karerlleket támogatnak. Mert azt biztos tudod, hogy a fegyver, olaj és gyógyszer a 3 legnagyobb üzlet :))

2016. nov. 23. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:
*kartelleket (a nyomorgók nyakán)
2016. nov. 23. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem mi a gond, ha van pénzed, hogy kimenjetek két évre csak nyaralni, akkor a legkisebb gond a gyógyszer. Én inkább aggódnék a vízum miatt.

Hidd el nem te leszel az egyetlen nyugati ott, fogsz találni kint megfelelő magándokit, aki segít a gyógyszerkérdésben. Csak úgy ne vásárolj, Ázsiában gyakran árulnak hamis, hatószer nélküli tablettákat.

2016. nov. 24. 09:37
 15/16 anonim válasza:
56%
Na akkor a sok hülyeség helyett most kapsz tőlem választ!Sokáíg voltam Thaiföldön és színtén pánikbetegségben szenvedek.Az orvosom 3 hónapra udta felírni a gyógyszert,azt vittemm magammal.Nővérem mindíg ment felíratni a következő adagot és postán feladták!Nyugodtan kiviheted,nyugodtan postázhatják,emiatt ne aggódj.Én kértem az orvostól igazolást,hogy ilyet szedek,hátha kérik valahol de sehol nem voltak rá kiváncsiak.Ottani gyógyszerek nagyon erősek és hacsak nem árulják ugyanazt mint nálunk egy-egy nagyobb helyen akkor nem szabad kisérletezni vele.Én 1 kg gyógyszerrel mentem,neked sem lesz gondod!
2016. dec. 3. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Szingapúr esetleg?
2023. máj. 5. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!