Pár év múlva kint Thaiföldön (v más ázsiai országban) szeretnénk élni a férjemmel 1-2 évet. Én állandó gyógyszert (pszichiátriai) szedek. Nem tudom, hogy itthon előre felírnak-e éves adagot vagy ott majd hogyan jutok hozzá?
"Pont azért tetszik az ottani élet. De az hogy itt nálunk miben nevelkedsz k...az egészen más dolog. Aztán a munkahelyről nem is beszélve. Mindegy hogy hol dolgozol, mindenhol a hülye magyar mentalitás van"
Ember! miről beszélsz? Ha milliomos vagy jól fogsz ott élni.
Millió nyomorgó nyakán. De azt itthon is meg tudod tenni. Nem értelek.
vannak akik odamennek a leprásokat gyógyítani, ápolni, minden tiszteletem az övék - de nem hiszem, hogy azért érdemes " mert ott jobb élni"
de hagyjuk, nem folytatom: még a gyógyszerre: ott biztos nem találod ezeket a gyógyszereket, amit itt szedsz, ők más karerlleket támogatnak. Mert azt biztos tudod, hogy a fegyver, olaj és gyógyszer a 3 legnagyobb üzlet :))
Nem értem mi a gond, ha van pénzed, hogy kimenjetek két évre csak nyaralni, akkor a legkisebb gond a gyógyszer. Én inkább aggódnék a vízum miatt.
Hidd el nem te leszel az egyetlen nyugati ott, fogsz találni kint megfelelő magándokit, aki segít a gyógyszerkérdésben. Csak úgy ne vásárolj, Ázsiában gyakran árulnak hamis, hatószer nélküli tablettákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!