Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol ismerkedhetek könnyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek könnyen ázsiai pasikkal itthon?

Figyelt kérdés

Ázsiai éttermek, rendezvények egyértelműek meg véletlen szerűen is persze sokat látni. De van még valami specifikus hely/weboldal ahol lenne rá lehetőségem?

Aki azzal jön hogy minek nekem a kicsi f4szuk úgyis csak lepontozom, szóval felesleges csipkelődni, köszi.

20/L

2019. aug. 20. 12:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos Pécs nincs közel de hogy az egyetemek angolul tanulói között sok van az eszembe sem jutott, én magyarként is angolul vettem fel sok tárgyat és itt sok a magyar köztünk ( már gimi óta kéttannyelvűs vagyok) szóval köszi, ez nagyon jó tipp volt! :)
2019. aug. 20. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!