Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolat a főnökkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat a főnökkel?

Figyelt kérdés
Összejöttem a főnökömmel, de erről az irodában senki se tud. A főnököm csak annyit kért, ne legyünk észrevehetőek és ezért sok férfi munkatársammal szexeltem már. A főnököm jóval idősebb, ő 41, én meg 26. Ez az egész nagyon elítélendő?

2019. szept. 5. 17:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%

#10 Pénisznövelő kapszulákkal, és a kérdező teszteli a változást. :D

Amúgy viccet félre téve kérdező, azzal dugsz akivel szeretnél, én nem ítéllek el :D

2019. szept. 5. 18:11
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez felháborító...
2019. szept. 5. 18:23
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
K.va
2019. szept. 5. 18:33
 14/34 A kérdező kommentje:
Persze, tudja, ezt vele az elején megbeszéltem. Annyit szokott mondani, hogy csak egy egyszeri alkalom legyen. Ráadásul már nincs kedvem az egészhez, csak mivel ez kiderült rólam(mármint, hogy a többi munkatársal), ezért ha jön valami új szingli munkatárs egyből rámküldik. Megbeszéltük a szerelmemmel, mondta, hogy csak hagyjam magam.
2019. szept. 5. 18:36
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez nem kamu kérdés, akkor nem akarok többé ezen a bolygón élni...Kizárt, hogy van ekkora r *banc a világon. No meg ekkora balek, hogy hagyja, hogy végigmenjen mindenki a nőjén és még biztatja is rá, hogy hagyja magát.....AHAAAA
2019. szept. 5. 18:43
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Szóval munkahelyet kellene váltani.....

és mégis mire kellenél ennyivel idősebb férfinak?

nem elitélendő csak ciki.

2019. szept. 5. 19:15
 17/34 anonim ***** válasza:
67%

#3 Sajtos Rántott Karaj, ismered azt a közmondást, hogy aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul?

Helyesen: watch her bank account gets bigger and bigger. Az angol nyelvben nincs igeragozás, kivéve az egyes szám 3. személyt, szóval ne sajnáld azt az egy "s" betűt...

2019. szept. 5. 19:33
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
#17 Kellemes olvasást..... [link]
2019. szept. 5. 19:47
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Csapatépítő tréninget szervez a főzök....

Ne add magad ilyen könnyen, elmegy a híre utána senki sem fog komolyan venni.

2019. szept. 5. 20:11
 20/34 anonim ***** válasza:
83%

ekkora q.vat :D

a te 41 eves szerelmednek veletlenul nincs csaladja? mar csak ha arra is megker hogy az ujfiuval fekudj le csak nederuljon ki a viszonyotok es szeplassan az egesz munkahely atmegy rajtad nem hiszem hogy tulsagosan sokat jelentessz neki

2019. szept. 5. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!