Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat a főnökkel?
Figyelt kérdés
Összejöttem a főnökömmel, de erről az irodában senki se tud. A főnököm csak annyit kért, ne legyünk észrevehetőek és ezért sok férfi munkatársammal szexeltem már. A főnököm jóval idősebb, ő 41, én meg 26. Ez az egész nagyon elítélendő?2019. szept. 5. 17:33
1/34 anonim válasza:
Abszolút. Kérd meg a főnököd, hogy büntessen meg :)
2/34 anonim válasza:
Max annyi, hogyha megun akkor
1. Nézheted a pofáját akkor amikor nem akarod
2. Repülsz a munkahelyedről mint egy kismadár
3/34 anonim válasza:
She's a goooold digging whoooore, she's a gooold digging whoooore, she's a gold digger, she's a gold digger,watch her bank account get bigger and bigger...
6/34 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a pénzére hajtok, nagyon szeretem őt.
Van felvétel, de van akit a főnök visz oda
2019. szept. 5. 17:53
7/34 anonim válasza:
Nagyon szereted őt? Ezért sok férfi munkatársaddal is szexelsz? ,,A főnököm csak annyit kért, ne legyünk észrevehetőek és ezért sok férfi munkatársammal szexeltem már." Hmm....Hát érdekes, de te tudod. Sok boldogságot! :D
8/34 anonim válasza:
Ez az igazi team building activity, mindenki végigmegy rajtad. Nemkülönben cafeteria: máshol SZÉP kártyát adnak a munkavállalómak, nálatok a te puncidat. Összehoztad a csapatot, na, már mindenki lyuksógor.
Egyébként a feladatot is megoldottad, nem az a feltűnő, ha dug téged a főnököd, hanem az, ha valaki még nem szexelt veled.
9/34 anonim válasza:
azta k...a :D:D
Téged se az eszedért szerethet, remélem legalább jól nézed ki
Ő tudja, hogy végigment rajtad az iroda? :D
10/34 anonim válasza:
Micsudi, azért fekszel le "sok férfi munkatársaddal" hogy ne derüljön ki a főnökkel is van viszonyod? Mivel foglalkoztok ti, óvszer tesztelő vállalat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!