Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri pénzért szopást vállaln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri pénzért szopást vállalni, ha gyorsan kell sok pénz?

Figyelt kérdés
20.000Ft-ot ígér az illető a hirdetésben egy alkalomért és csak orált kell vállalni.
2019. szept. 2. 16:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Most őszintén, egy normál randinál ugyan úgy megvan ez a lehetőség hogy kihasználják az embert. Nem mondom hogy nincsenek elrablások de ha valaki annyira akar akkor téged is engem is visznek. Nyilván jó az óvatosság én ha bevállalós lányt nőt találok aki támogatásért ezt-azt csinál akkor egy semleges helyen találkozunk de előtte nekem fontos hogy üljünk le valahol együnk valamit ne csak bumm beke
2019. szept. 2. 17:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Igazából első a biztonság.. szóval nekem is volnának aggályaim, pedig én pasi vagyok:D

Hát figyu, ha pl neked egy szállodában vagy panzióban biztosabb és pl 10ért bevállalod akkor én berendelnélek ilyenre:D

2019. szept. 2. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:
31%
Ha ribbancnak érzed magad akkor megéri.
2019. szept. 2. 17:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A becsület és a tisztesség semennyiért sem eladó! Az nem áru, amit meg lehet venni. Ha prostitúciós szolgáltatás végzését vállalod akkor az a saját lelkiismereted, dolgod.

Ha elrabolni nem is fog (a prostitúcióra kényszerítetteket nem az utcáról rabolják el, hanem gyökértelen, eleve kiszolgáltatott helyzetű nőket kényszerítenek rá), de az mindenesetre igen gyanús, ha valaki csak franciáért 20 ezer Ft-ot ajánl, amikor a hivatásosok közül ezért az összegért már "komplett programot" is kaphat. Igen körültekintő lennék a helyedben.

2019. szept. 2. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Sz.r 20 ezer Ft-ért eladni a becsületed?

Egy jobb helyen naponta megkeresed...

2019. szept. 2. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem va"gyunk" sokan akik jelentkeznénk.. Viszont tényleg fő a biztonság és túl sokat ne árulj el magadról ha nem bízol benne, és szerintem is egy hotel vagy szoba lenne erre a megfelelő alkalom.
2019. szept. 2. 17:55
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
Biztos elvállalnám, olcsóbban is volt rá dolog.
2019. szept. 2. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem tedd meg,de gazspray legyen nalad és ne tűsarkuban menj,hogy tudj futni ha szükseges
2019. szept. 2. 18:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Elnézést, de elég jó csaj lehetsz ha 20-at adna egy szopásért :)
2019. szept. 2. 18:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy 20.000 Forintért csomó prosti megkapható egy órára sokkal többre, mint a szopás. A másik pedig az, hogy a mai világban 20.000 Ft az semmi...
2019. szept. 2. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!